Mysterie van Phoebe’s geheime bruidsmeisje opgelost door ‘Friends’-fan op TikTok

0
154


Een toegewijde Vrienden fan denkt dat ze een van de lang bestaande mysteries van de show hebben gekraakt: de identiteit van Phoebe’s derde bruidsmeisje.

De sitcom is misschien al in 2004 geëindigd, maar de populariteit blijft bestaan ​​en de fans zullen nooit moe worden van het zien of lezen over Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey en Phoebe.

Fans zullen zich herinneren dat in een van de latere afleveringen, “The One With Phoebe’s Wedding”, Lisa Kudrow’s personage eindelijk in het huwelijksbootje stapt met haar oude vriend Mike (die wordt gespeeld door Paul Rudd).

In de aflevering verstoort de intense huwelijksplanning van Monica (Courtney Cox) Phoebe, die een meer ingehouden ceremonie wil, dus uiteindelijk kiezen ze voor een eenvoudige buiten op straat in de sneeuw met slechts een handvol aanwezigen.

Monica is een van Phoebe’s bruidsmeisjes naast Rachel (Jennifer Anniston), maar er is ook een derde mysterieuze vrouw die nooit echt is erkend, een donkerharige derde vrouw die een donzige roze jas draagt.

Vrienden
Is het mysterie van Phoebe’s mysterieuze bruidsmeisje in Friends opgelost?
NBC

Welnu, één TikToker lijkt de identiteit van de vrouw te hebben ontdekt, en het lijkt nu zo duidelijk.

In de virale TikTok gedeeld door gebruiker @therealgregoryj, de Vrienden fan wijst op een aflevering van seizoen 6 waarin Phoebe van streek raakt als de anderen zich haar kamergenoot Denise niet herinneren.

“Ik begrijp het niet”, vraagt ​​Chandler (Matthew Perry) in de clip. ‘Hoe kun je een kamergenoot hebben waar niemand van ons iets vanaf weet?’

‘Misschien omdat je nooit luistert naar wat ik zeg,’ zegt Phoebe gefrustreerd. “Denise!”

Terwijl anderen Vrienden fans merkten op dat de vrouw mogelijk de zus van Mike zou kunnen zijn, velen zijn er vrij zeker van dat het kamergenoot Denise kan zijn, en de video is meer dan 1 miljoen keer bekeken.

“Oh mijn god jongens, raad eens wie het is!” de originele poster zei en deelde de clip van de aflevering van seizoen 6.

Kudrow haalde vorige week de krantenkoppen toen ze onthulde dat Jerry Seinfeld haar ooit had gezegd “graag gedaan” voor… Vrienden‘ succes.

“Ik herinner me dat ik naar een feest ging en Jerry Seinfeld was daar, en ik zei: ‘Hoi’ en hij zei: ‘Graag gedaan'”, vertelde de actrice aan The Daily Beast. “Ik zei: ‘Waarom, dank je… wat?'”

Ze voegde eraan toe dat Seinfeld haar toen vertelde: “Je zit achter ons aan in de zomer, en graag gedaan.”

‘Dat klopt precies. Dank je.’ Kudrow zei dat ze reageerde op de komiek.

Ze voegde eraan toe: “Niet om iets weg te nemen van het schrijven op Vriendenof de cast, of hoe goed Vrienden echt was, maar het eerste seizoen waren onze beoordelingen prima.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in