“My Mom’s Watching…”: 19-jarige populaire TikTok-ster maakte ooit een verbluffende bekentenis over Dwayne Johnson

0
71


Dwayne Johnson heeft na zijn loopbaan bij WWE een geweldige carrière in Hollywood achter de rug. Maar de echte charme van zijn persoonlijkheid komt niet van de personages die hij speelt, maar van het soort persoon dat hij in het echte leven is. Er is niemand zoals The Rock, die alles overal tegelijk doet en toch slaagt als een raket.

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

Maar dit was niet altijd het geval. Johnson herschiep zijn imago van worstelaar tot een begrip door dag in dag uit te werken. Zijn filmrollen en publieke optredens hebben veel geholpen bij het bereiken van mensen van alle leeftijden. Maar de echte magie van zijn invloed zijn sociale media geweest. Johnson is de enige in zijn status en beroemdheid die regelmatig berichten plaatst over zijn dagelijks leven.

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

Populaire TikToker en visagist kozen ooit Dwayne Johnson uit voor een leuk uitje

Op de rode loper van de People’s Choice Awards vroeg de interviewer aan de toen 19-jarige Avani Gregg: “Er worden vandaag dus een paar iconen geëerd. We hebben Kim Kardashian, Christina Aguilera, Dwayne Johnson en natuurlijk is er Halle Berry, dus met wie van die vier zou je graag op roadtrip gaan?En de jonge TikToker koos voor Dwayne Johnson. Ze zei, “Ik denk dat het enige juiste antwoord, omdat mijn moeder dit nu kijkt, The Rock is. En dat is het

DUIK DIEPER

“Positieve kant van sociale media”: Dwayne Johnson vindt eindelijk een moment van opluchting na een paar weken haat te hebben ontvangen

27 dagen geleden

Hoewel we niet definitief kunnen zeggen waarom Avani zei dat ‘het enige juiste antwoord’ The Rock was, kunnen we wel raden. Misschien komt het door de charme en geloofwaardigheid die hij bezit.

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

Tegenwoordig wil Johnson het groots maken met zijn eerste superheldenfilm, Black Adam. Johnson probeert de mainstream-aandacht terug te brengen naar het DC-merk en werkt er hard aan om dit mogelijk te maken.

Hij citeert en bespot zelfs Marvel expres om een ​​gesprek en discussie in het nieuws op gang te brengen. Maar aangezien Johnson zo gelooft in deze film die hij op grote schaal promoot, en zijn gezinsvriendelijke houding die het reguliere publiek naar de bioscoop zal brengen, zal de film zeker een succes worden.

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

BEKIJK DIT VERHAAL: 50 Years of The Rock: Greatest Moments of Dwayne Johnson

Vertel ons of je ouders je zouden laten gaan op een roadtrip met The Rock en ook of je zou genieten van de roadtrip met de voormalige WWE-kampioen in de reacties hieronder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in