MW2 TikTok legt de hilarische realiteit vast van het spelen van de slechtste kaart

0
9


Een explosieve Call of Duty: Modern Warfare 2 TikTok laat op hilarische wijze zien hoe spelers worden weggeblazen tijdens het spelen van een van de slechtste maps.


EEN Call of Duty Modern Warfare 2 TikTok vat hilarisch de vurige ervaring samen die spelers hebben in wat velen de slechtste kaart van het spel noemen. Santa Seña Border Crossing is een nieuwe kaart voor MW2 multiplayer met een eenvoudig ontwerp met een enkele weg vol auto’s die klaar zijn om te ontploffen als ze schade oplopen. een slimme MW2 Easter Egg bevat Breaking Bad’s RV Lab als een van de voertuigen die spelers kunnen doden in hun auto-verrijkte shootouts.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

In een TikTok, gedeeld door divin3dd, leggen verschillende shots van exploderende voertuigen de realiteit vast die veel spelers op deze kaart zien. Voor een kort moment lijkt de speler zich prima te bewegen voordat ze een vurige dood worden ingestuurd door een auto die in de buurt van hen explodeert. Dit herhaalt zich meerdere keren, waarbij de tekst op de video benadrukt hoe frustrerend het is om te spelen terwijl het lijkt alsof anderen een veel betere ervaring hebben. Dit is echter slechts het topje van de ijsberg als het gaat om klachten die spelers hebben over het spel; serieuzere problemen hebben MW2 spelers ergerden zich aan het feit dat crossplay niet kan worden uitgeschakeld, naast andere problemen.

Gerelateerd: Modern Warfare 2’s Burger Town Skin wordt nu online gescalpeerd


Santa Seña van MW2 zou de kloof tussen casual en competitieve spelers kunnen vergroten

Moderne oorlogsvoering 2’s multiplayer bevat een grote verscheidenheid aan nieuwe en terugkerende kaarten, die elk in verschillende spelmodi kunnen worden gespeeld. Santa Seña zorgt voor een unieke ervaring die zich richt op chaos en, uiteindelijk, lange vuurgevechten als auto’s hun vermogen verliezen om iedereen om hen heen onmiddellijk te doden. De lange kaart met één rijstrook bezaaid met niets anders dan de dekking van gevaarlijke auto’s heeft het zeker doen opvallen tussen andere ontwerpkeuzes. Hoewel het kan worden gespeeld in modi die respawns bevatten, heeft Santa Seña’s single-life-modus het navigeren op de overvolle snelweg tot een moeilijke onderneming gemaakt.

Op vaardigheden gebaseerde matchmaking heeft veel klachten veroorzaakt in competitieve games zoals MW2 de laatste tijd, en het lijkt erop dat problemen met de kaartmechanica van Santa Seña deze kloof benadrukken. Casual spelers lijken het hectische tempo en de nieuwe richting te steunen, terwijl meer hardcore fans beweren dat Santa Seña vol ontwerpfouten zit en het de slechtste kaart van de game noemen. Hoewel het niet de meest technische kaart is, biedt het een leuke ervaring voor diegenen die niet competitief willen zijn. Degenen die hun vaardigheden willen testen, hebben echter een punt; hun plezier in het spel komt voort uit een hoeveelheid vaardigheid die niet goed kan worden gebruikt terwijl ze worden omringd door een dodelijke hoeveelheid exploderende auto’s.

Hoewel deze kloof zeker zal groeien naarmate er meer inhoud wordt vrijgegeven, Moderne oorlogsvoering 2’s multiplayer lancering heeft nog steeds veel te bieden. Of spelers nu wel of niet genieten van de nieuwe toevoegingen aan het spel, ze kunnen er zeker van zijn dat het de komende jaren zal blijven evolueren. Nieuwe kaarten zullen hopelijk het voorbeeld van Santa Seña volgen en nieuwe ideeën toevoegen aan de steeds groter wordende franchise, terwijl ze in overeenstemming blijven met de meer competitieve kant.

Vervolg: Modern Warfare 2 Launch DLC ondersteunt echte veteranen

Bron: divin3dd/TikTok

Noot van de redactie: er is een rechtszaak aangespannen tegen Activision Blizzard door het California Department of Fair Employment and Housing, waarin wordt beweerd dat het bedrijf zich schuldig heeft gemaakt aan misbruik, discriminatie en represailles tegen zijn vrouwelijke werknemers. Activision Blizzard heeft de beschuldigingen ontkend. De volledige details van de Activision Blizzard-rechtszaak (inhoudswaarschuwing: verkrachting, zelfmoord, misbruik, intimidatie) worden bijgewerkt zodra er nieuwe informatie beschikbaar komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in