MultiVersus TikTok deelt eerste blik op Gizmo-gameplay

0
123


Het officiële TikTok MultiVersus-account heeft onze beste blik op Gizmo tot nu toe gedeeld.

Nadat het pas vorige week werd aangekondigd, is het vandaag de dag waarop Gizmo van Gremlins wordt toegevoegd aan de MultiVersus-selectie. Net als bij Morty weten we, hoewel Gizmo eigenlijk vandaag uitbrengt, eigenlijk niet veel over zijn moveset en hebben we er maar kleine hints van gezien, laat staan ​​enige echte gameplay.

Gerelateerd: Hoe heeft Disney MultiVersus niet eerst gedaan?

Dankzij de magie van TikTok-trends hebben we nu onze beste kijk tot nu toe gekregen van wat Giz kan doen, genoeg om een ​​aantal weloverwogen gissingen te maken over de rest van zijn bewegingen. In de korte video is te zien hoe Gizmo meedanst terwijl hij zijn toetsenbord gebruikt, zingt en stampt in de tijd op een remix van Look At Me die de zin “mink mink mink” toevoegt. Nee, ik weet ook niet wat dat betekent, en ik weiger het te leren, maar we krijgen tenminste meer Gizmo-beelden te zien.

THEGAMER VIDEO VAN DE DAG

Hoewel de korte clip duidelijk is gemaakt om op een TikTok-trend te springen in plaats van Gizmo echt goed te laten zien, geeft het ons een beetje een hint over wat het personage kan doen. Wanneer Gizmo zingt, wat een beweging lijkt te zijn genaamd Song of the Mogwai op basis van een recent Twitter-bericht, lijkt het alsof verschillende muzieknoten worden opgeroepen als projectielen om op vijanden te schieten.

Het lijkt erop dat die muzieknoten ook een belangrijk onderdeel zijn van Gizmo’s moveset, omdat we ze daadwerkelijk uit zijn toetsenbord kunnen zien komen als hij het dichtslaat. Die beweging lijkt zijn neerwaartse aanval te zijn, aangezien je een oplaadsymbool naast Gizmo kunt zien verschijnen terwijl hij de beweging loslaat.

De laatste zet die we van Gizmo te zien krijgen, is een simpele: zijn neerwaartse lucht. Zo te zien zal Gizmo stampen wanneer hij naar beneden in de lucht aanvalt, wat een vrij standaard aanval is, maar het laat wel zien dat Giz nog een paar trucjes in petto heeft dan alleen muzieknoten te gebruiken en een ondersteunende rol te spelen.

Volgende: Cyberpunk: Edgerunners is een bloedige wilde rit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in