Muay Thai-vechter Wanchalong verontschuldigt zich als grap voor betastende vrouw op TikTok (video)

0
12


Een gevierde Muay Thai-vechter verontschuldigde zich gisteren voor het betasten van een vrouw terwijl hij haar in het openbaar filmde.

Na het vrijgeven van verschillende verklaringen over zijn ongepast gedrag tegenover vrouwen, beloofde Thaworn Sudchanham, ook bekend als Wanchalong PK Saenchai, dat hij geen “leuke” video’s meer zal filmen die betrekking hebben op aanranding, maar de vechter speelde zijn verontschuldiging uit als een zoveelste grap.

“Dit is het resultaat van mijn slechte acties”, luidde een onderschrift bij de clip van gisteren, waarin hij grijnzend de was met de hand wast. “Ik had niet gedacht dat het groot nieuws zou zijn. Hierna zal er niets meer van over zijn. Mijn excuses aan iedereen die teleurgesteld in mij is. Nu heeft mijn vrouw een avondklok afgekondigd; Ik heb huisarrest en moet al het huishoudelijk werk doen en geen clips maken met andere mensen.”

Ondanks zijn arrogante houding leken zijn fans vergevingsgezind.

“Wanchalong, de samenleving in dit land is moeilijk te begrijpen”, schreef Addy Somruay. “Ik ben een oom die hier al 72 jaar zit en soms begrijp ik het nog steeds niet. Er is een hoge moraal, maar er is een sociale verstoring in dit land. Maar oom begrijpt dat Wanchalong een beroemd persoon is, als iemand anders het deed, zou misschien niemand geïnteresseerd zijn.

Addy moedigde hem vervolgens aan om porno te kijken: “Ik vind het elke dag leuk.”

Dat was het dichtst bij een verontschuldiging van Wanchalong sinds zondagochtend, toen hij probeerde de aflevering af te doen als slechts een handeling waarbij de vrouw toestemming had gegeven. Hij stond erop dat “in werkelijkheid ben ik een lieve jongen en niet geil.”

Voor de originele clip, die dinsdag op TikTok werd gepost, filmde Wanchalong zichzelf lachend terwijl hij in de kont van een vrouw kneep terwijl ze met een andere persoon praatte. Nadat de vrouw zich tot hem had gewend, begon Wanchalong haar borsten aan te raken. Je kunt haar zien lachen en zenuwachtig weglopen terwijl de vrienden van de jager hem proberen tegen te houden.

De clip kreeg kritiek van kijkers die hem uitriepen wegens seksuele intimidatie. Hoewel de originele clip is verwijderd en Wanchalong’s TikTok privé is gemaakt, is dat wel zo talloze keren opnieuw geplaatstonder meer door een Britse campagnevoerder tegen gendergerelateerd geweld.

“Seksuele objectivering, intimidatie en aanranding worden vaak voorgesteld als ‘slechts een grap'”, schreef Emma Thomas. “Deze video laat zien hoe die dingen er vaak uit kunnen zien en hoe gemakkelijk ze worden afgewezen. Het is gemakkelijk om een ​​dader te omschrijven als een ‘flirt’ of een ‘grappenmaker’ en te zeggen dat het ‘gewoon is zoals hij is’.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in