Monty Lopez plaatst TikTok met mysterieus meisje en schiet op Sheri Easterling

0
25


gepubliceerd: 2022-09-30T19:23:32

Bijgewerkt: 2022-09-30T19:23:52

Addison Rae’s TikTok-beroemde vader, Monty Lopez, wierp onlangs schaduw op ex-vrouw Sheri Easterling na het uploaden van een video met Liefde Eiland deelnemer Sydney Paight.

Monty Lopez heeft nog een kans gemaakt op ex-vrouw Sheri Easterling op TikTok – deze keer met een reality-tv-ster op sleeptouw.

Het drama tussen de ouders van Addison Rae heeft de afgelopen maanden het internet overgenomen nadat werd ontdekt dat de 46-jarige Lopez in de zomer naar verluidt Easterling bedroog met vrouwen van in de twintig.

Sheri kreeg later een romantische relatie met rapper Yung Gravy, wat Lopez ertoe bracht de artiest uit te dagen voor een bokswedstrijd. Hoewel dit gevecht niet waarschijnlijk zal gebeuren, strijdt hij nog steeds voor een gevecht – en hij blaast nog steeds zijn ex op sociale media.

Monty Lopez verduistert Sheri Easterling na koppeling met Sydney Paight

Op 29 september uploadde Lopez een TikTok naast Love Island-ster Sydney Paight, waar het tv-sterretje lip-gesynchroniseerd met een geluid dat zegt: “Ik weet niet wat er aan de hand is, en ik wil het gewoon niet weten.”

Lopez uploadde nog een TikTok met hetzelfde geluid met een foto van Sheri en Yung Gravy op de achtergrond, en tagde zowel Sheri als Gravy in de post.

Het is onduidelijk of Paight en Lopez elkaar zien; Paight is nog steeds verbonden met Love Island-vriendje Isaiah Campbell, en Lopez was vroeger verbonden met influencer Ava Louise, die beweerde dat ze “erg gelukkig” was in haar relatie met de TikTok-vader in een verklaring van een bron.

Hun TikToks samen zijn echter verwijderd en het is onduidelijk of de twee elkaar nog steeds zien op het moment van schrijven.

Sheri en Yung Gravy hebben nog geen commentaar gegeven op Lopez’ nieuwste TikToks, waardoor fans reikhalzend uitkijken naar nog een nieuwe aflevering in de saga van Addison Rae’s voortdurende familiedrama – een beproeving waarvan de ster zegt dat ze “gekrenkt” is.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in