Monty Lopez geeft toe dat hij “gebroken” is door het uiteenvallen van Sheri Easterling in emotionele TikTok

0
14


gepubliceerd: 2022-10-26T10:15:53

Bijgewerkt: 2022-10-26T10:16:02

Monty Lopez heeft toegegeven dat hij “gebroken” en “verloren” is na de breuk met Addison Rae’s moeder, Sheri Easterling, en plaatste er een emotionele TikTok over.

Eind juni doken online geruchten op over de relatiestatus van de ouders van Addison Rae, Monty Lopez en Sheri Easterling, met beweringen dat Lopez betrapt was op het bedriegen van zijn partner.

Sindsdien is het paar verwikkeld in een behoorlijk openbare ruzie waarbij Addison hen ontvolgde op sociale media, Easterling op een date ging met rapper Yung Gravy en Lopez zelfs een diss-track liet vallen over dit alles.

De afgelopen weken is Monty naar TikTok gegaan om te proberen dingen te genezen, door te zeggen dat hij zijn ex-partner “mis” en dat “het leven stressvol is geweest” sinds hun splitsing.

Monty Lopez zegt dat hij “verloren” is door de splitsing van Sheri Easterling

Welnu, hij heeft weer een emotionele post laten vallen, bewerend dat hij zich “gebroken” voelt over het hele drama en verder herhalend hoeveel hij Easterling mist.

De emotionele video, waarin Lopez voorovergebogen over een tafel voor een boeket rozen te zien is, werd gepost met een eenvoudig bijschrift: “Ik mis je! Je weet het! #lonely #miserable #waiting #so” met tekst die ook opvlamt op het scherm: “Ik zal op je wachten! Ik houd van je.”

Hij verdubbelde ook de dingen in de opmerkingen en antwoordde op één opmerking: “Ik ben verdwaald” en een andere met het woord “kapot”.

Klik hier als TikTok niet laadt

Hoewel veel kijkers sympathie hadden voor de post van Lopez, had niet iedereen dat. “Dit is karma dat werkt, het is magie”, zei er een. “Het was jouw beslissing”, voegde een ander eraan toe. “Hoe ging hij van “ze brak ik ben wakker” naar “Ik mis je en ik zal op je wachten!” vroeg een ander.

Easterling heeft niet echt gereageerd op de berichten van Lopez, maar sommige fans hebben haar vage tweets als precies dat beschouwd. Maar wie weet of het paar ooit dingen opnieuw zal doen oplaaien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in