Montreal TikTok-ster danst zich een weg naar Ubisofts ‘Just Dance 2023’

0
8


Een danseres uit Montreal die bekendheid heeft verworven op TikTok staat op het punt haar aanstekelijke energie naar huiskamers in het hele land te brengen.

Angie Augustin, of Citron Rose zoals ze online bekend staat, is zojuist een groot deel geworden van Ubisofts enorm succesvolle Gewoon dansen franchise voor videogames.

Ze verschijnt binnen Gewoon dansen 2023een routine dansend die ze zelf heeft gechoreografeerd.

“Ik heb het gevoel dat ik indirect geweldige momenten zal delen met mensen die ik niet ken, omdat het een spel is dat je speelt met mensen van wie je houdt”, vertelde ze Global News in een interview.

Als er een gamer in huis is, is de kans groot dat je er al van hebt gehoord Gewoon dansen. Van de franchise zijn wereldwijd tientallen miljoenen exemplaren verkocht. De speler die de dansbewegingen van de danser op het scherm het beste nabootst, is de winnaar.

Verhaal gaat verder onder advertentie

LEES MEER: TikToker zamelt meer dan $ 175.000 in om oudere Walmart-medewerkers te helpen met pensioen te gaan

“Ik speelde altijd met mijn broer en zus als er een verjaardagsfeestje thuis of op feestdagen was”, herinnert Augustin zich met een glimlach. “We zouden proberen mijn moeder aan het spelen te krijgen.”

Augustin werkte tot vorig jaar op de administratieafdeling van een ziekenhuis in Montreal. Toen ze bekendheid verwierf op TikTok vanwege haar uitbundige dansmoves en haar humor, nam ze ontslag om zich te concentreren op het maken van content en dansen.

“Ik nam een ​​risico”, zei ze. “Mijn moeder was er niet blij mee, maar nu wel.”

Haar groeiende populariteit bracht haar op het podium met de prominente rapper Sarahmée uit Quebec en kreeg haar goedkeuringsovereenkomsten.

Een van de producten die ze promootte was die van vorig jaar Gewoon dansen spel.

LEES MEER: Ubisoft verdrievoudigt zijn studio in Winnipeg tegen 2030, helpt bij de ontwikkeling van de digitale mediasector in Manitoba

Een jaar later, met meer dan 650.000 volgers en 23 miljoen likes, vroeg Ubisoft haar om een ​​dans voor de game te maken en op te voeren met Montreal als achtergrond.

“Ik ben de eerste lokale artiest die daadwerkelijk een choreografie voor de game heeft gemaakt”, zei Augustin. “Ik voel me steeds trotser. Er zijn geen woorden voor.”

Verhaal gaat verder onder advertentie

Terwijl ze in je woonkamer danst op de hit ‘Woman’ van Doja Cat, vindt ze het geweldig om een ​​licht te kunnen schijnen op de afro-dansstijl waar ze zo van houdt en haar eigen Haïtiaanse afkomst.

“Het feit dat ik een Haïtiaanse vrouw ben, geeft me het gevoel dat ik de diversiteit van Montreal vertegenwoordig. Ik ben er trots op dat iedereen in Canada dat moment zal delen, ‘zei ze.

Ik hoop dat ik misschien sommige mensen kan inspireren om gewoon in te springen op wat ze altijd al hebben willen doen, maar nooit het risico hebben genomen omdat ze bang waren.”

De game is nu beschikbaar en haar niveau maakt deel uit van elk exemplaar in Canada.

&kopie 2022 Global News, een divisie van Corus Entertainment Inc.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in