Montecito TikTok oma gaat viral

0
118


Montecito TikTok oma gaat viral

Verras social media-sterrendom voor Sissy Taran

Door Leslie Dinaberg | 25 augustus 2022

Sissy en Sammi zongen hun weg van een kleine fender-bender naar een groot succes op sociale media. | Credit: @sammi.schaeff op TikTok
Lees hier alle verhalen in “Onze gids voor actief ouder worden voor 2022”.

Niet heel veel oma’s hebben meer TikTok-likes dan al hun kinderen en kleinkinderen samen – maar Sissy Taran’s intrede op sociale media is nauwelijks typisch.

Het begon, geloof het of niet, met een spatbordbuiger. Taran reed op Alameda Padre Serra in de buurt van de Mission om ongeveer 6 uur ’s nachts op weg om een ​​vriend te ontmoeten voor het avondeten, Taran kwam uit de kruising en kwam in botsing met de jeep van de 16-jarige Sammi Schaeffer. Gelukkig raakten noch Taran, noch de nieuwe chauffeur, een student van de San Marcos High School, gewond en stopten ze naar de nabijgelegen parkeerplaats van Mission om op hulp te wachten.

“We waren aan het wachten op de takelwagens en ineens hoorde ik deze muziek, en ik liep rond en haar telefoon was een beetje aan de spiegel bevestigd en ze zingt. … En ik zei: ‘Sammi, wat ben je aan het doen?’ En ze zei: ‘TikTok’,’ zei Taran. “Ik wist niets van TikTok. Maar ik zei tegen haar: ‘Wil je dat ik met je zing?’ En ze zei: ‘Ja.’ En zo is het gebeurd.”

Ze zongen en de takelwagens kwamen en Taran dacht er even niet meer aan. “En toen zei een vriend van mij, een jongere vriend van mij: ‘Wist je dat je op TikTok zit?’ En ik dacht: ‘Wat is TikTok? Hoe kom je erbij?’”

De video, die Sammi ondertitelde met “ik heb net mijn eerste auto-ongeluk gehad”, en “ze weet misschien niet hoe ze moet stoppen bij stopborden, maar je moet van haar houden #carcrash” en “met de koningin die me zelf sloeg, hou van je Sissy ’ ging al snel viraal. Het was tot 1,6 miljoen keer bekeken op het moment van de pers.

“En natuurlijk dachten mijn kleinkinderen dat ik gewoon de coolste persoon ter wereld was. En het was echt, het was leuk”, lacht Taran.

Bekijk de video op tinyurl.com/tiktokgranma.

Lees hier alle verhalen in “Onze gids voor actief ouder worden voor 2022”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in