Mogul benoemt TikTok-ster Nicki Maher als VP van Community

0
110


NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–Mogul, Inc., ’s werelds grootste diversiteitswervings- en HR-technologiebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het TikTok-beïnvloeder Nicki Maher heeft aangenomen als vice-president van Community.

Maher is een ‘momfluencer’ (schepper van inhoud/moederadvocaat) die, nadat hij een bedrijf had verloren aan COVID-19, op sociale media ging om achter de schermen het dagelijkse leven als alleenstaande moeder en co-ouder te delen tijdens de pandemie. Haar aanhang groeide van nul tot meer dan 1 miljoen volgers in minder dan zes maanden, terwijl ze verschillende van haar video’s viraal zag gaan, waaronder een video van haar babysitter, Delaney Wilson, die zong als een Disney-prinses. Tot op heden heeft die video meer dan 24 miljoen views. Maher en Wilson werden later gerekruteerd door en stonden op American Idol, waarbij Maher over het hele proces berichtte terwijl het zich ontvouwde. Ze heeft momenteel meer dan twee miljoen volgers op TikTok en Instagram.

“Nicki werd ten zeerste aanbevolen gezien haar achtergrond van groeiende, op missie afgestemde merken en haar verfrissend eerlijke benadering van het leven”, zegt Namisha Bahl, hoofd marketing bij Mogul, die opmerkte dat authenticiteit de hoeksteen is van de Mogul-gemeenschap. “Als platform voor diverse professionals wilden we ervoor zorgen dat we vrouwen en minderheden een veilige ruimte gaven om deel te nemen en te leren. Daarom zijn we heel blij dat Nicki zich bij ons heeft gevoegd, en we geloven dat haar benadering van het opbouwen van betekenisvolle relaties een aanzienlijke impact zal hebben naarmate Mogul zijn C-suite en Board Executive-gemeenschap uitbreidt.”

Volgens Maher resoneren haar TikTok-berichten met zoveel kijkers omdat ze een kwetsbare, zeer reële alleenstaande ouder laten zien die een onvolmaakte wereld beheert: een baanverlies in 2020, een echtelijke scheiding in 2019 en nu een stap terug naar fulltime werk als een executive bij een van de snelst groeiende online communities wereldwijd.

“Ik had niet gedacht dat ik ooit nog een fulltime baan zou hebben, maar de missie van Mogul is heel persoonlijk voor mij. Het idee om een ​​gemeenschap van diverse leiders te laten groeien en hen kansen te bieden, was moeilijk te weerstaan,” zei Maher, “Ik ben elke dag aan het fangirlen terwijl ik verschillende leden van de gemeenschap ontmoet en leer over hun achtergronden. Deze vrouwen zijn serieus indrukwekkend’, zei Maher.

Als VP van de gemeenschap zal Maher worden belast met de groei en het toezicht op de Mogul-gemeenschap en het verder betrekken van haar leden en klanten.

“We zijn echt anders, omdat we zullen zeggen wat er gezegd moet worden en doen wat er moet gebeuren om vooruitgang te boeken voor vrouwen, mensen van kleur en andere minderheden”, zei Bahl, “Diversiteit en inclusie zijn er om te blijven en we gaan ervoor zorgen dat HR-professionals en de personen die ze aannemen volledig worden ondersteund bij hun inspanningen op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie.”

Vorige maand lanceerde Mogul zelfs een landelijk initiatief met de naam ‘Build Better Boards’, dat ’s werelds toonaangevende bedrijven – waaronder veel klanten van Mogul – uitdaagde om de verbazingwekkende gender- en raciale ongelijkheden in raden van bestuur te onderzoeken en te veranderen. Het bedrijf lanceerde het initiatief op Times Square – met een advertentie op het Nasdaq-bord.

Binnen enkele dagen – en in enkele gevallen binnen enkele uren – trok Mogul honderden vrouwen en gekleurde mensen op directieniveau naar zijn besloten gemeenschap op bestuursniveau, die Maher nu leidt.

“Mogul resoneert zo sterk met vrouwen en mensen van kleur op directieniveau, omdat we zinvolle verbindingen en een veilige ruimte bieden om met elkaar in contact te komen”, zei Bahl, “er is een dringende, dringende behoefte aan onder diverse leidinggevenden.”

“De wereld verandert”, zei Maher, “We kunnen zijn wie we zijn, in alle verschillende rollen die we op ons nemen, en elkaar ondersteunen bij het bereiken van onze persoonlijke en professionele doelen.”

Over Nicki Maher

Nicki Maher heeft naam gemaakt door haar can-do benadering van zaken. Haar reputatie als ‘mensenadvocaat’ is duidelijk, evenals haar belangrijkste overtuigingen in de kracht van menselijke verbinding en het vermogen om zinvolle en duurzame banden in het bedrijfsleven te vormen.

Nicki’s managementcarrière begon in de reisindustrie waar ze de titel “top business development manager” verdiende in Travel Agent Magazine terwijl ze het wereldwijde merk Royal Caribbean International vertegenwoordigde. In 2010 begon ze een dankbare carrière bij het sieraden- en lifestylemerk ALEX AND ANI, bij hun vice-president verkoop, als rechterhand van de oprichter, creatief directeur en CEO. Onder deze titel was Nicki verantwoordelijk voor het bouwen van de basis voor een binnenkort exploderende omnichannel-onderneming. Naast de focus op de verkoopstrategie, leidde Nicki de inspanningen rond strategische partnerschappen, licenties en alle inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Tijdens haar tijd bij ALEX AND ANI groeide het bedrijf van $ 2,7 miljoen in 2010 tot meer dan $ 500 miljoen in 2014. Deze groei werd al snel erkend door Forbes Inc. 500, Digiday en vele andere publicaties. Onder leiding van Nicki en haar collega’s groeide het bedrijf van één winkellocatie naar meer dan 90, ondersteunde het meer dan 1.500 non-profitorganisaties en leidde het meer dan 1.300 vrijwilligersuren van medewerkers. Het bedrijf doneerde ook meer dan $ 48 miljoen aan goede doelen via de bekroonde CHARITY BY DESIGN-divisie, die Nicki leidde en groeide vanaf de kinderschoenen. Nicki werd in 2015 gepromoveerd tot senior vice-president, net nadat ze was teruggekeerd van zwangerschapsverlof met haar eerstgeborene, Leila Louise. Onder haar toezicht kwamen bedrijfsbrede partnerschappen, relaties met de gemeenschap, maatschappelijk verantwoord ondernemen en inspanningen voor werknemersbetrokkenheid.

Tegenwoordig is Nicki de oprichter van Nicki Marie Inc, waar ze werkt met merken en opinieleiders wiens missie verder gaat dan het merk of product dat ze verkopen. Ze fungeert als merkadviseur en biedt diensten aan op het gebied van sociale impactprogrammering, digitale verhalen en interne cultuurstrategie.

Ze is ook een invloedrijke maker van digitale digitale media met een publiek van meer dan 2 miljoen. Hier deelt ze dagelijkse stukjes leven, humor en thuis in haar moderne wereld van ‘moederschap opnieuw uitgevonden’ na echtscheiding, verlies van baan en algehele verandering van richting. Hier is ze ontdaan van alle “titels”, anderen eraan herinnerend dat het niet de stoel in de bestuurskamer hoeft te zijn, of het kerngezin dat je definieert, maar de basis die je thuis hebt opgebouwd toen al het andere uit elkaar viel , dat is het belangrijkst. De rest is de kers op de taart.

Over Mogul

Mogul is een innovator in de wereldwijde rekruteringsmarkt van $ 200 miljard en is een platform voor diversiteitswerving en een van ’s werelds grootste bronnen voor divers talent. We werken samen met de Fortune 1000 en ’s werelds snelstgroeiende bedrijven om divers toptalent aan te trekken en vooruit te helpen – van instapniveau tot executive en board-level wereldwijd – via onze marktleidende software en wervingsdiensten voor executives. Tot onze vaste klanten behoren honderden topbedrijven en Fortune 1000-organisaties zoals Anheuser-Busch, Bain & Co., The Hershey Company, The Honest Company, Shopify, Stanley Black & Decker en United Healthcare.

Met zijn snelle groei ondersteunt Mogul, investeert in en stelt gratis middelen beschikbaar voor de economische vooruitgang van mensen in nood wereldwijd, via internationale partners zoals de Verenigde Naties.

Mogul is uitgeroepen tot een van de “100 meest opwindende startups” door Business Insider, “Beste website voor het vinden van toptalent” door Inc. Magazine, “Topwebsite voor marketing van uw bedrijf” door Forbes en “Top online leerplatform” door Entrepreneur .

Met marktleidende HR-technologie, snelgroeiende wervingsdiensten voor executives en een diverse, inclusieve online community van talent op directie- en directieniveau, baant Mogul op innovatieve wijze de weg voor diverse professionals en de bedrijven die ze nodig hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in