Moeder vindt TikTok-video met ongepast gedrag van Hallandale Beach High School-leraar – WSVN 7News | Miami Nieuws, Weer, Sport

0
13


HALLANDALE STRAND, FLA. (WSVN) – Een eervolle leraar op de middelbare school blijft dinsdag achter de tralies na ongepast gedrag met een student, en 7News heeft nieuwe details over zijn arrestatie vernomen.

De studente ontkende eerst dat ze contact had met haar leraar en verwijderde berichten tussen hen, maar haar moeder ontdekte een TikTok-video die steunde op wat klasgenoten beschreven als een ongepaste relatie.

Drieënveertig studenten werd gevraagd om te beschrijven wat leidde tot een “verstorend incident” in het klaslokaal van de Hallandale Beach High School van Lavelle Jamal Gordon op 12 oktober, maar wat werd ontdekt bracht de 29-jarige in de gevangenis voor iets dat totaal niets met hem te maken had nadat hij werd beschuldigd van het hebben van een seksuele relatie met een student.

“Hij was een goede leraar”, zei Taisha, een student. “Hij leerde heel goed. Hij was begripvol. Hij was aardig. Het is niet iets wat je van hem zou verwachten. Ik was geschokt toen ik het hoorde.”

Sommige studenten waren geschokt door de arrestatie en sommigen van degenen die naar het niet-gerelateerde incident werden gevraagd, zeiden dat ze niets ongepasts zagen.

Maar in de beëdigde verklaring van de arrestatie zeiden anderen: “ze zagen hoe meneer Gordon en deze vrouwelijke student ruzie maakten, elkaar onder de middel omhelsden, langdurig knuffelen en uit dezelfde fles dronken.”

Op vrijdag 14 oktober, een dag nadat hij met de studenten had gesproken, zei de adjunct-directeur Gordon niet naar school terug te keren terwijl ze de beweringen van ongepast gedrag onderzochten.

De volgende maandag ontkende het meisje in een gesprek met de studente en haar moeder elke relatie met de leraar.

Vervolgens, volgens de beëdigde verklaring, “vertelde de moeder van het slachtoffer dat ze na de conferentie (10/17/22), de mobiele telefoon van het slachtoffer in beslag had genomen en verklaarde dat ze de telefoon van het slachtoffer had doorzocht en een TikTok-video had gevonden. De moeder van het slachtoffer vroeg wie de man was en het slachtoffer zei dat de man meneer Gordon was.”

De assistent-directeur bevestigde dat het Gordon was in de video die het meisje kuste in een park in de buurt van haar huis.

De speciale onderzoekseenheid van de openbare scholen van Broward County raakte betrokken en wendde zich tot het Broward Sheriff’s Office.

Acht pagina’s beschrijven hoe de twee elkaar afgelopen maart ontmoetten, terwijl ze aan het jaarboek werkten, en nummers uitwisselden. Ze zegt dat hij Post-it Notes heeft geschreven waarin hij haar zegt niet te flirten met jongens in zijn klas. Na sms’jes en vaker bellen werd de relatie naar verluidt seksueel.

Gordon reed haar naar een ‘clubhuis’ in Miami en zijn huis in Pembroke Pines.

Hun laatste ontmoeting, op dezelfde dag, vertelden de studenten over de twijfelachtige aard van hun relatie.

“Slachtoffer verklaarde dat de voetbalwedstrijd afgelopen donderdag (10/13/22) werd afgelast, dus vroeg ze meneer Gordon, die al op school was, voor een rit naar huis. In plaats van naar haar huis te gaan, nam hij haar mee naar zijn huis in Pembroke Pines, FL. Slachtoffer verklaarde dat er niemand thuis was in zijn huis. Ze gingen naar zijn slaapkamer waar het slachtoffer ging liggen omdat haar maag pijn deed. Ze begonnen te zoenen terwijl hij over haar buik wreef en zij over zijn rug. Meneer Gordon vroeg of ze het wilde en het slachtoffer zei oké… Daarna bracht meneer Gordon haar naar huis.’

Gordon is beschuldigd van het zijn van een autoriteitsfiguur die seksuele gedragsdelicten pleegt of pleegt met een student.

Inmiddels is hij overgeplaatst naar een baan zonder contact met studenten.

Sinds dinsdag 18.00 uur zit Gordon nog steeds achter de tralies en heeft hij zijn borgsom van $ 75.000 niet opgemaakt.

Copyright 2022 Sunbeam Television Corp. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of herverdeeld.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in je inbox

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in