Moeder verbijstert de saloon in Nashville als ze viool krijgt: TikTok

0
16


title=Ze

“Ze hadden niet verwacht dat ze absoluut zou versnipperen”, zei haar dochter in TikTok.

Screengrab van de TikTok-video van Olivia Reeths

Een moeder die een saloon in Tennessee bezocht, had een onverwacht moment in de schijnwerpers nadat ze een viool had gekregen van de live optredende band.

TikToker Olivia Reeths nam op terwijl haar moeder Sue Kittredge haar sjaal ontrafelde, de viool van de artiest pakte en vervolgens het publiek in Whiskey Bent Saloon in Nashville verbaasde met een on-the-spot solo.

“Ze hadden niet verwacht dat ze absoluut zou versnipperen”, zei Reeths in haar TikTok.

En versnipperen deed Kittredge – ze voegde zelfs een likje glissandi toe aan het einde van haar solo als kers op de taart.

Het publiek aan de bar juichte op de achtergrond en een man leidde gekscherend de violist van de band naar de deur nadat hij de moeder had horen spelen.

De video is bijna 6 miljoen keer bekeken op TikTok.

“Je moeder ging naar Georgia,” schreef Yung Gravy, de rapper en beruchte online romancer van moeders, op Reeths’ TikTok.

“Ik hou ervan als dit soort dingen gebeuren”, zei een ander. “Perfect voorbeeld van waarom muziek de wereld doet draaien.”

Reeths zei dat haar moeder klassiek geschoold was voordat ze haar vader ontmoette, die haar kennis liet maken met country en bluegrass. Nu hebben de twee hun eigen band genaamd Coconut Radio Band.

Volgens de website van de band is Kittredge twee keer genomineerd voor een van de vijf vrouwelijke Trop Rock-artiesten in het hele land en speelt ze muziek met haar man van de Florida Keys tot Chicago sinds ze elkaar in 1992 ontmoetten.

“Ze is krankzinnig en ongelooflijk getalenteerd”, zei hun dochter Reeths in de commentaren van haar TikTok-video.

“In een jas en zo… Ik kreeg koude rillingen”, zei een kijker.

Profielfoto van Alison Cutler

Alison Cutler is een National Real Time Reporter voor het zuidoosten bij McClatchy. Ze studeerde af aan de Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication aan de Arizona State University en werkte eerder voor The News Leader in Staunton, VA, een tak van USAToday.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in