Moeder reageert op terugslag nadat TikTok van haar spenende 2-jarige van borstvoeding viraal gaat

0
13


Moeder reageert op terugslag op TikTok wanneer de video waarin ze haar 2-jarige spenen viraal gaat

Moeder reageert op terugslag op TikTok wanneer de video waarin ze haar 2-jarige spenen viraal gaat

a_mothers_tale/tiktok

Een moeder die haar borstvoedingsreis documenteerde, stond voor een verrassing toen een video die ze op TikTok deelde om de verkeerde redenen viraal ging.

Emma, ​​die langs @a_mothers_tale op het platform gaat, deelde eerder deze maand een video met haar zoon waarin stond: “We kregen in week 1 van het spenen zoiets van…” In de video trekt Emma’s 2-jarige zoon aan haar trui terwijl ze op de bank zit en probeert zijn hoofd onder haar trui te steken terwijl ze hem in een knuffel wikkelt.

“Eerste regel of speenclub: NOOIT gaan zitten!!!” schreef ze in het bijschrift.

De video werd meer dan twee miljoen keer bekeken, maar van critici die vonden dat Emma te lang had gewacht met het spenen van haar zoon van borstvoeding, in plaats van moeders die iets met de ervaring te maken hadden.

Mis nooit meer een verhaal — meld u aan voor PEOPLE’s gratis dagelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het beste van wat PEOPLE te bieden heeft, van sappig nieuws over beroemdheden tot boeiende human interest-verhalen.

VERWANT: Van bloedende tepels tot een lage melkproductie: Gisele, Khloé, Chrissy en meer worden echt over borstvoeding

Emma sprak de reactie de volgende dag in een video aan en merkte op dat haar “kaak letterlijk op de grond lag” van “de haat waarmee ik vanmorgen wakker werd”.

“Kunnen we beginnen met het feit dat hij twee is van ons te vervreemden? Twee. Twee is letterlijk leeftijd, de minimumleeftijd die de Wereldgezondheidsorganisatie aanbeveelt om borstvoeding te geven,” vertelde ze.

“In sommige culturen blijven ze zelfs tot 7 uur eten”, merkte ze op en voegde eraan toe: “daar zijn melktanden voor.”

“Ik ben walgelijk genoemd, er is mij verteld dat ik het mis heb, dat ik serieuze problemen heb. Ik heb iemand een bericht laten sturen en me vertellen dat ik moet worden opgesloten.”

“Als je problemen hebt met die video en je sexualiseert de relatie tussen een moeder en een 2-jarig kind, dan ben ik niet degene met de problemen, schat”, besloot ze.

“Je doet je mama! Maar het is 2022, laten we onszelf opvoeden en natuurlijke borstvoeding NORMALISEREN”, schreef Emma bij de video als reactie op critici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in