Moeder plaatst hartverscheurende video op TikTok van baby met kanker die voor haar zingt voordat ze stierf

0
91


Het is een denkbare pijn die geen enkele ouder ooit zou moeten meemaken.

Maar een moeder van twee heeft dapper de laatste dagen van haar kleine meisje gedocumenteerd en zegt dat ze hoopt dat het andere rouwende ouders zal helpen en tegelijkertijd het bewustzijn over haar ziekte zal vergroten.

De tweejarige Ava vocht een lange strijd met rhabdomyosarcoom stadium vier kanker na de diagnose op slechts 13 maanden oud.

Op haar laatste dag was de peuter zo zwak dat ze moeite had om te praten.

Maggie en Ava
Maggie, een moeder van een baby die tragisch stierf aan kanker, plaatste een hartverscheurende video op TikTok.
TikTok / magalligjimenez

Maar een lief moment met haar moeder, Maggie, heeft de harten veroverd van meer dan 26 miljoen mensen over de hele wereld nadat het op TikTok was gedeeld.

In de hartverscheurende video die de dag voor haar dood werd gemaakt, glimlachte Ava naar haar moeder voordat ze zachtjes haar favoriete liedje zong.

“Ik hou van je, jij houdt van mij, we zijn een gelukkig gezin. Met een hele dikke knuffel en een kus van mij… wil je niet zeggen dat je ook van mij houdt,’ zong het dierbare meisje tussen de vermoeide ademhalingen door.

“De dag voordat Ava stierf, kon ze niet lopen, zitten en nauwelijks praten, maar ze wilde me toch vertellen dat ze van me hield”, schreef Maggie.

“Mijn kleine meisje kon nauwelijks praten, maar ze vertelde me dat ze van me hield”

Ava vocht dapper tegen haar kanker met agressieve chemotherapie en had meer dan de helft van haar leven in het ziekenhuis doorgebracht voordat ze kankervrij werd verklaard.

In juli van dit jaar kreeg ze echter een terugval.

“De tumor in haar hersenen is ongeveer 8 cm groot, ze kan hem niet verwijderen omdat het meer kwaad dan goed zou doen en ze zouden niet alles kunnen krijgen,” vertelde Maggie destijds.

Ava
Ava was 13 maanden oud toen ze de diagnose kanker kreeg.
TikTok / magalligjimenez

“Als haar moeder en als haar pleitbezorger, de persoon die meer van haar houdt dan wie dan ook in deze wereld, hebben we de beslissing genomen om haar in een hospice te plaatsen, ze zal niet langer worden behandeld, we zullen geen buitengewone maatregelen meer nemen.

“We laten haar gewoon haar leven leiden en van haar genieten en alle dingen doen die we ooit met haar wilden doen. We hebben een bucketlist voor haar gemaakt.”

Op 22 augustus deelde Maggie het nieuws met hun volgers dat Ava in haar armen was overleden.

“Ouders mogen nooit een kist voor hun baby kiezen”

“Mijn hart zal voor altijd gebroken zijn, het zal nooit meer hetzelfde zijn, maar ik heb haar beloofd dat ik voor haar zal leven”, vertelde ze.

“Het leven hoort niet zo te zijn, ouders zouden nooit een begrafenis moeten plannen, een kist, een laatste outfit, ‘de perfecte plot’-plek of een urn voor hun kind moeten kiezen.”

Maggie drong er bij mensen op aan om te onthouden dat de kleine ‘lasten’ die gepaard gaan met het krijgen van kinderen eigenlijk zegeningen zijn.

“Een kind verliezen is iets wat ik niemand zou toewensen, dus als ik ons ​​verhaal deel; knuffel je kinderen vandaag een beetje harder, zelfs als ze je gek maken’, moedigde ze aan.

“Omdat ik alles zou geven om onderbroken te worden door Ava terwijl ik probeerde naar het toilet te gaan, of een koude maaltijd te eten omdat ze mijn aandacht wil, of op haar speelgoed stapte waarmee ze aan het spelen was in plaats van haar helemaal niet te hebben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in