Model Sumner Stroh spreekt zich uit op TikTok te midden van Adam Levine affaire-drama

0
71


Sumner Stroh heeft zich uitgesproken op TikTok nadat ze viraal was gegaan omdat ze beweerde een affaire te hebben gehad met Adam Levine.

Het Instagram-model beweerde onlangs in een virale video dat ze een jaar lang een affaire had met Adam Levine van Maroon 5, die met name getrouwd is met Victoria’s Secret-model Behati Prinsloo.

In de clip deelde Sumner dat ze zich “uitgebuit” en “gemanipuleerd” voelde door de zangeres, omdat ze “jong” was ten tijde van de vermeende affaire.

Echter, na het ontvangen van reacties van fans die het model ervan beschuldigden zichzelf tot slachtoffer te maken, deelde Sumner een vervolgvideo die reageerde op de kritiek.

Sumner Stroh legt uit waarom ze zich “uitgebuit” voelde

“Ik probeerde op geen enkele manier sympathie te krijgen”, zei ze. ‘En ik besef heel goed dat ik hier niet het slachtoffer van ben. Ik ben niet degene die hier echt gewond raakt. Het zijn Behati en haar kinderen, en dat spijt me zo.”

Sumner verduidelijkte ook wat er werd bedoeld toen ze beweerde dat ze was gemanipuleerd.

“Het belangrijkste dat ik absoluut heb verdoezeld, is het feit dat ik de indruk had dat hun huwelijk voorbij was”, zei ze.

“Ik geloofde dat ze het stil hielden om de negatieve pers te vermijden, want, zoals ik al zei, ik nieuw was in LA, dus ik ging er gewoon van uit dat dat bij beroemdheden van dat kaliber gewoon zo was”, voegde het model eraan toe.

“Daarom voel ik me uitgebuit, omdat hij wist dat ik alles geloofde wat hij zei vanwege mijn kwetsbare positie om nieuw te zijn in LA,” zei ze. “Bovendien was hij me rechtstreeks aan het DM’en vanaf zijn geverifieerde Instagram-account. Ik had geen reden om er verder over te twijfelen. Maar ik realiseer me nu dat dat waarschijnlijk een manipulatietactiek van hem was, weet je, gewoon verborgen in het zicht.

Gemengde meningen over TikTok

Ondanks haar uiterste best om uit te leggen waarom ze zich kwetsbaar voelde, kochten sommige TikTok-gebruikers het niet.

“Nieuw zijn in LA maakt je niet kwetsbaar! Hoe oud ben je bijvoorbeeld?” een gebruiker heeft gereageerd. “Ik ga vanaf nu ‘ik was nieuw in LA’ als excuus voor alles gebruiken”, vertelde een ander.

“‘Ik ben geen slachtoffer.’ ‘Dit is waarom ik het slachtoffer ben’, grapte iemand anders.

“Nee, het belangrijkste dat je verdoezelde, was een verontschuldiging aan zijn VROUW”, voegde een topcommentator eraan toe.

Op het moment van schrijven heeft Adam Levine nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in