Miljoenen volgen deze kattenmoeder uit Fort Worth op TikTok

0
142


Pearl Frazier, een moeder uit Fort Worth, heeft 12 katten en meer dan een miljoen TikTok-volgers.

Pearl Frazier, een moeder uit Fort Worth, heeft 12 katten en meer dan een miljoen TikTok-volgers.

Pearl Frazier

In juli 2021 plaatste de 25-jarige Pearl Frazier een TikTok van haar ragdollkat Summer die miauwt terwijl ze haar kitten naar Fraziers slapende drie maanden oude dochtertje Blossom draagt.

Voordat Frazier het wist, ging die video viraal, 116,4 miljoen keer bekeken. Ongeveer een maand later werd een video van haar kitten Cookie die zich uitstrekte 9,6 miljoen keer bekeken. Ze plaatste in juni een video van haar kat Clementine die knuffelde en kneedde terwijl Frazier haar hoofd op haar legde. Die video oogstte 18,3 miljoen views.

Tegenwoordig heeft Frazier, samen met haar nu eenjarige baby en 12 katten, 1,5 miljoen volgers. De werktuigbouwkundige plaatst regelmatig TikToks van het onheil Blossom en de kittens zijn van plan, zoals Blossom die de kittens probeert voor te lezen terwijl ze haar onderbreken met speeltijd, of de baby die de kittens gebruikt als haar ontsnappingsgeit wanneer ze in de problemen komt met haar moeder .

“Op dit moment is ze in het stadium waarin ze meer met ze kan omgaan dan toen ze jonger was, dus ze houdt ervan om de katten te aaien en knuffels te geven. Dat zijn waarschijnlijk haar twee favoriete dingen, ‘zei Frazier. “En dan speelt ze ook heel graag met ze. Ze speelt graag met de kattenballen en ze pakt ze graag op en geeft ze dan aan mij en dan gooi ik ze weg.”

image5.jpeg
Pearl Frazier, 25, en haar dochter Blossom. Pearl Frazier

image2.jpeg
De maker van TikTok werd verliefd op de eerste ragdoll-kat die ze van de universiteit haalde, waardoor ze vijf ragdoll-katten en zeven kittens opvoedde. Pearl Frazier

Frazier is altijd een kattenliefhebber geweest en haar dochter groeit nu net als zij op met katten. De maker van TikTok werd verliefd op de eerste ragdoll-kat die ze van de universiteit haalde, waardoor ze vijf ragdoll-katten en zeven kittens opvoedde.

“Ze zijn graag altijd in de buurt van mensen en knuffelen en brengen tijd met je door”, zei Frazier. “Ze zijn erg speels en rennen de hele tijd rond.”

Toen, in oktober 2019, moedigde haar moeder haar aan om op TikTok te gaan posten, en ze kreeg 412.000 volgers. Maar maanden later werd haar account per ongeluk verbannen door de app.

Opnieuw begonnen als TikTok-maker in 2020, toen ze voor het eerst naar Fort Worth verhuisde, zei Frazier dat het de tweede keer een stuk moeilijker was om volgers te krijgen. Ze bleef dagelijks posten en het duurde ongeveer een maand voordat mensen weer met haar video’s bezig waren, zei Frazier. Het account, met constant virale video’s die door miljoenen worden bekeken, levert tonnen positieve reacties op van mensen die genieten van hoe rustgevend de TikToks zijn. Mensen zullen dingen zeggen als ‘je leeft mijn droom’ of ‘ze zijn zo schattig’. Veel mensen zeggen dat ze haar stem leuk vinden, zei Frazier.

“Meestal zijn degenen die mijn beste zijn, je verwacht dat ze het goed doen, maar je realiseert je niet hoeveel mensen van ze gaan houden totdat je het naar buiten brengt”, zegt ze.

image3.jpeg
Het doel van Pearl Frazier met haar socialemediakanaal: informatie blijven verspreiden over hoe je voor pelsbaby’s zoals die van haar moet zorgen. Pearl Frazier

Hoe kun je je eigen TikTok-platform laten groeien?

Post zo vaak mogelijk, raadt Frazier aan, vooral als het om huisdieren gaat, omdat mensen ze graag zien. Vermeld ook altijd de namen van je huisdieren in de video’s die je plaatst.

“Het is soms best moeilijk als je voor het eerst begint om precies te weten welke video’s mensen echt interesseren,” zei ze. “Dus post gewoon veel, zodat je een beetje kunt leren wat mensen interesseert en er ook voor zorgt dat mensen de namen van al je huisdieren leren, waardoor ze een betere band met je huisdier ontwikkelen.”

Frazier’s doel: informatie blijven verspreiden over hoe je voor pelsbaby’s zoals die van haar moet zorgen.

Profielafbeelding van Dalia Faheid

Dalia Faheid is een verslaggever in het servicejournalistiekteam van Star-Telegram. Ze is afgestudeerd aan de Medill School of Journalism aan de Northwestern University.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in