Mijn vriend heeft me gedumpt en in een hotel gestopt – dit is wat er daarna gebeurde

0
22


Dit hotel had er geen bedenkingen bij om een ​​diepbedroefde gast wat liefde te tonen.

Een vrouw gaat viraal op TikTok nadat ze de willekeurige daad van vriendelijkheid had gedeeld die plaatsvond terwijl ze in een hotelkamer was gestrand, nadat ze het uitmaakte met haar langeafstandsvriend.

Essy, die in de app de gebruikersnaam @Essyfromtheblock gebruikt, vertelde het verhaal in een virale video die al meer dan 2,4 miljoen keer is bekeken.

Volgens het verhaal van Essy kon haar ex haar niet eens aankijken nadat ze haar had gedumpt, dus boekte hij een hotelkamer voor haar voordat haar vlucht ’s ochtends vertrok.

Maar toen ze daar aankwam, huilend en beschaamd, hoorde ze dat de boeking voor de verkeerde nacht was gemaakt.

Dat leek de bedienden van het Hilton Doubletree Hotel in Montréal niet uit te maken. De twee vrouwen maakten Essy’s avond goed door voor haar te zorgen, haar te voorzien van snacks en zelfs een handgeschreven kaartje.

De Post nam contact op met Hilton en Essy voor commentaar.

“We gingen ’s ochtends uit elkaar op de avond voor mijn vlucht en hij kon me niet eens aankijken, dus boekte ik een hotel”, schreef Essy over de clip, die begint met haar teleurgestelde blik in de cameralens. “Hij boekte de verkeerde nacht en ik dacht dat ik genaaid was. Ik kwam huilend en ongelooflijk beschaamd opdagen. Totdat dit gebeurde.”


Na het uiteenvallen zei Essy dat haar ex haar niet eens kon aankijken, dus boekte hij een hotel voor haar dat uiteindelijk voor de verkeerde nacht was.
Na het uiteenvallen zei Essy dat haar ex haar niet eens kon aankijken, dus boekte hij een hotel voor haar dat uiteindelijk voor de verkeerde nacht was.
Tiktok / essyfromtheblock

De TikTok sneed naar een dienblad gevuld met snacks, snoep en een kaart, voordat de camera draaide om twee vrouwen in hoteluniformen te laten zien die glimlachend in haar deuropening stonden.

“Heel erg bedankt aan deze meisjes, jullie hebben mijn hele nacht gemaakt, kijk eens hoe mooi ze zijn,” zei ze. Ondertussen juichten de vrouwen haar op de achtergrond toe en vertelden haar dat ze geen man nodig had.

Essy legde toen uit dat de twee dames, van wie er één Faith heette, haar een kamer met korting, aanvullende snacks en de ‘warmste knuffel’ gaven.

“Dit soort momenten brengen de mensheid terug in mijn leven”, schreef Essy in de video. “Bedankt aan Doubletree Hilton, maar vooral aan Faith en haar vriendin. Herinnering dat mensen het gezelschap maken, en ze maakten mijn hele nacht.

Ze liet kijkers zelfs een blik op de kaart zien, waarop stond dat ze haar een welkomstgeschenk wilden geven om haar meer thuis te laten voelen, omdat ze wisten dat ze door een breuk ging.


De twee vrouwen schreven Essy zelfs een oprechte kaart.
De twee vrouwen schreven Essy zelfs een oprechte kaart.
Tiktok / essyfromtheblock

Essy vertelde later hoe dankbaar ze was voor de twee vrouwen.
Essy vertelde later hoe dankbaar ze was voor de twee vrouwen.
Tiktok / essyfromtheblock

Kijkers op TikTok werden geraakt door het innemende verhaal.

“Uiteindelijk staan ​​meisjes ALTIJD achter je, ook al kennen ze je niet. ❤️,” typte een gebruiker.

Een ander was het daarmee eens en merkte op: “Ik hou van vreemden die op een zware dag voor vreemden komen opdagen en hen eraan herinneren dat vriendelijkheid nog steeds springlevend is in de wereld🥰.”

Eén persoon beweerde zelfs dat de video hen een traantje liet wegpinken. “Zegen die meisjes, hun energie is zo puur en liefdevol 😭🤍 dit maakte me aan het huilen!!!” Zij schreven.

Hilton Hotels stemde ook in op de video en schreef: “Dit zijn de momenten waarop we leven voor bestie! Ik kan maar beter geloven dat we dit al hebben gedeeld met hun leiderschapsteam 🥺❤️#HiltonForTheStay.”

Ondanks haar dramatische breuk, benadrukt Essy in een vervolgvideo dat er geen vijandigheid is tussen haar en de ex – die uiteindelijk ook voor de nieuwe kamer heeft betaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in