Mijn moeder in mij veranderen is de nieuwste empowermenttrend van TikTok

0
10


De nieuwste stijltrend van TikTok geeft een leuke draai aan de uitdrukking ‘zo moeder, zo dochter’.

De trend “mijn moeder in mij veranderen” heeft bijna ieders For You-pagina op de app voor het delen van video’s overgenomen, met de virale rage waarin kinderen hun moeders transformeren in versies van, nou ja, zichzelf.

In eerste instantie nemen TikTokers hun moeders op in de kenmerkende stijl van de ouder, die varieerde van vesten tot wikkeljurken. Dan, nadat ze bij de camera vandaan zijn gestapt voor een andere outfit, maken de moeders een grootse entree en pronken ze met hun spullen in de kleding van hun kinderen. Ironisch genoeg dragen veel van de ouders kledingstukken – crop tops, lage jeans en vlinderclips – die in de mode waren toen ze tieners waren, omdat mode uit de jaren 90 en Y2K in 2022 de boventoon voerde.

TikTok-gebruikers @__hinckley (aka Hannah Hinckley), wiens video 30 miljoen keer is bekeken, toonde de transformatie van haar moeder, waarin de matriarch naar buiten stapte in een off-shoulder schoolshirt, wijd uitlopende spijkerbroek en sneakers.

Een volger merkte op: “Het geeft Britney Spears”, terwijl een ander schreef: “Ze voelde zich absoluut zoals ze zou moeten.”

Bekijk de beste dubbelgangers van beroemdheden uit de nieuwste TikTok-trend

De volgers van haar dochter wisten precies hoe ze zich voelde door de trend.

“Ik zou zeggen dat dit een goede herinnering voor me is geweest dat, weet je, mode een weerspiegeling is van je persoonlijkheid,” heide bruin vertelde NBC News. “Het gaf me kracht om iets te kunnen dragen waar ik me echt zelfverzekerd in voelde.”

Camryn Morris sprong ook op de trend door haar moeder te stylen in een wit korsettopje en losvallende jeans die waren geïnspireerd op haar liefde voor eind jaren ’90 en begin jaren ’90.

Maar volgens de TikToker was haar moeder bang dat mensen zouden denken dat ze zich “te jong” of ongepast kleedde. Gelukkig was het commentaargedeelte gevuld met positieve feedback.

Zoals Camryn deelde: “Dat maakte me opgewonden omdat ik het gevoel heb dat het een boost krijgt [her] vertrouwen in zekere zin.”

Andere ouders, zoals Alex Earle’s moeder, hebben omarmd zich te kleden zoals hun dochters. Meedoen aan de trend, Alix haar moeder opgenomen allemaal gebundeld in een knusse trui en bijpassend pluizig jasje. Later verruilde ze de bedekte look voor een glinsterende gouden haltertop en een laag uitgesneden broek, waar veel van Alix ‘volgelingen zeiden dat ze op leek. Cameron Diaz en Jennifer Aniston.

De influencer schreef: “Dit is eigenlijk hoe ze zich ook kleedt om uit te gaan.”

Het lijkt erop dat het tijd is om een ​​stijlkenmerk van de jongeren te volgen.

Meld je aan voor E! Insider! Ontgrendel exclusieve inhoud, aangepaste meldingen en meer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in