‘Mijn moeder in mij veranderen’ De TikTok-trend bewijst dat leeftijd maar een getal is

0
9


De beste vriendin van Nadine Bloch is haar moeder. Dus toen ze de virale TikTok-trend tegenkwam waarbij dochters hun moeder verkleden als zichzelf, wist ze dat ze mee moesten doen.

“Ik heb de hete moeder, dus ik ga dit natuurlijk gebruiken en deze trend met haar doen”, vertelt Bloch aan TODAY.com.

Bloch zegt dat ze rondrende op zoek naar een outfit voor haar moeder om te dragen. Ze gooide zonnebrillen en laarzen naar haar moeder terwijl ze twee outfits samenstelde: een om uit te gaan, de andere meer casual.

In een enkele opname filmde Bloch twee video’s van haar moeder in de twee verschillende outfits. Haar moeder, Marie-France Bloch, zegt dat je kunt zien hoe gehaast ze waren tijdens het filmen toen ze struikelde over de grote pluizige laarzen van haar dochter.

De dochter plaatste het op TikTok en dacht er niet veel over na. Maar de volgende ochtend toen zij en haar moeder wakker werden met 3,3 miljoen views, vielen hun monden open. Sindsdien zijn de twee video’s van de Blochs samen bijna 40 miljoen keer bekeken.

Marie-France Bloch zegt dat ze denkt dat de TikTok-trend – die de afgelopen dagen bijna 260 miljoen views heeft verzameld – zo succesvol is omdat het laat zien dat leeftijd slechts een getal is. Ze wijst erop dat kleding op elke leeftijd de persoonlijkheid van mensen op een positieve en leuke manier kan weerspiegelen.

“In plaats van te horen dat vrouwen ‘hun leeftijd moeten kleden’, drukt deze trend de vrijheid uit om er goed uit te zien en, nog belangrijker, om zich goed te voelen naarmate we ouder worden. Het geeft veel kracht”, vertelt de moeder aan TODAY.com. “Het was ook gewoon een geweldig moment tussen ons tweeën… en een echte flip-on toen Nadine een klein meisje was dat rond paradeerde op mijn hoge hakken.”

De Blochs zijn niet het enige moeder-dochterteam dat een band heeft met deze TikTok-rage. Duizenden video’s van moeders die zich verkleden in de kleding van hun dochters zijn gedeeld. De trend is ook uitgebreid met video’s van kinderen die andere gezinsleden aankleden, zoals hun broers en zussen, vaders en grootouders.

Olivia Massucci, 18, zegt dat zij en haar moeder al een paar jaar samen TikTok-video’s filmen, en haar moeder maakt altijd grapjes over hoe vergelijkbaar ze zijn.

“We delen in feite kasten om mee te beginnen”, vertelt Massucci aan TODAY.com. “Zij leent altijd mijn spullen en ik leen altijd die van haar. Dus toen ik deze trend zag, dacht ik: ‘Oh mijn god, we moeten dit doen.'”

Bij het uitkiezen van een outfit voor haar moeder zegt Massucci dat het niet zo moeilijk was. Ze ging met een zwarte cargobroek en Jordan-sneakers, een outfit die ze naar eigen zeggen meerdere keren heeft gedragen. Zij en haar moeder hebben allebei vergelijkbare stijlen en dragen graag neutrale kleuren.

Massucci liet haar moeder ook een kopje koffie vasthouden om de look af te maken, waarop de muzikale artiest Yung Gravy commentaar gaf.

“Niet veel moeders zouden zich verkleden als hun dochter en een brutale wandeling maken op TikTok”, merkt Massucci op.

Voor moeder Tatum Massucci, 44, brengt het filmen van video’s met haar dochter hen dichter bij elkaar. Ze vertelt TODAY.com dat wanneer er een nieuwe TikTok-trend opkomt, ze er een draai aan probeert te geven om haar moeder-dochterrelatie te laten zien. En als ze positieve reacties op haar video’s ziet over haar band met haar dochter, geeft ze dat een goed gevoel.

“We zijn vrienden, maar we zijn ook moeder en dochter en dat zie je niet vaak”, zegt Tatum Massucci.

“Door dit soort trends te doen, realiseer ik me dat leeftijd slechts een getal is en je niet definieert”, voegt ze eraan toe. “Alleen omdat je een moeder bent, wil nog niet zeggen dat je je op een bepaalde manier moet kleden of moet stoppen met plezier maken!”

Gerelateerde video:

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op TODAY.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in