Microsoft adopteert de beroemde ringtone-remix van Teams op TikTok

0
149


@candymoore.mp3

@microsoft tijd voor een nieuwe ringtone voor teams denk ik. Vid via @9to5michael #microsoft #microsoftteams #remix #billgates

? Microsoft-teams remixen door candy moore – Candy Moore

TikTok is de plek om nieuwe nummers en artiesten te ontdekken, niet alleen voor typische gebruikers, maar ook voor Microsoft. Eerder dit jaar creëerde een kunstenaar genaamd Calum Newton een remix van Teams-ringtone met groovy deuntjes en de stem van Bill Gates. Microsoft vond het geweldig. Nu neemt het de muziek op Teams over door er een officiële ringtone-optie voor je van te maken.

“Calum Newton, die CandyMoore.mp3 gebruikt op sociale media, heeft een ongelooflijke remix van de ringtone gemaakt, dus we namen contact met hem op en vroegen hem om een ​​versie te maken die we met je konden delen”, zegt Surbhi Lohia, productmanager bij Microsoft. teams. “Zijn remix is ​​nu beschikbaar voor gebruikers om hun Teams-ervaring aan te passen, en het komt zo hard aan dat je wilt dansen.”

Beltooninstellingen voor Microsoft Teams Remix

De nieuwe ringtone die Microsoft simpelweg “Remix” heet, zou nu beschikbaar moeten zijn. Gebruikers kunnen dit wijzigen in de desktop- en web-apps van Teams en de wijzigingen worden ook toegepast op hun Teams-mobiel. Ga in de desktop- en web-apps naar het menu Instellingen en selecteer de nieuwe optie Remix-beltoon in het vervolgkeuzemenu.

Echter, in tegenstelling tot de originele remixversie van de ringtone, zal degene die naar Teams komt het deel van Gates verwijderen, waardoor je een eenvoudige maar dezelfde energieke en futuristische beat overhoudt. Microsoft zei dat het een goede manier is om “een nieuwe draai te geven aan een klassieke melodie”, aangezien “het geluid van een inkomende Teams-oproep alomtegenwoordig is geworden met het gevoel van productiviteit.”

@emilyzugay

Nogmaals bedankt voor de geweldige cadeaus @windows ??

? origineel geluid – Emily’sTikTok.edu

De ontdekking van de funky remix is ​​niet het enige dat TikTok gunstig maakte voor Microsoft. Het bedrijf maakt ook van de gelegenheid gebruik om het te gebruiken als een manier om meer mensen te bereiken die zijn producten aanbevelen. Onlangs is het een samenwerking gestart met de maker Khaby Lame om de Xbox Series S-console te promoten en verzonden Emily Zugay (de enige gebruiker die Windows op TikTok volgt nadat hij een meme van zijn logo heeft gemaakt) sommige van zijn producten, zoals een Xbox, een toetsenbord, een muis, een controller en een laptop. Een week geleden bracht Microsoft ook een nogal rare muziek video met een man in een nachthemd terwijl hij een originele compositie over Teams zingt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in