Mia Khalifa heeft misschien TikTok te danken voor haar nieuwe carrièrepad

0
12


Sociale media hebben de kracht om het leven van mensen te veranderen. Platformen zoals YouTube, Instagram, het inmiddels ter ziele gegane Vine en verschillende andere hebben de carrières van mensen als Jenna Marbles, Phillip DeFranco en Gabbie Hanna een vliegende start gegeven.


Nog verder terugkijkend, werden OG-platforms zoals MySpace gebruikt om veel muzikale acts te scouten die velen tegenwoordig kennen en waar ze van houden, en herbergden zelfs schoonheidsgoeroe die yak-boer Jeffree Star werd.

Het nieuwste social media platform om content direct naar de consument te brengen is niemand minder dan TikTok. Dit platform heeft de wereld letterlijk stormenderhand veroverd en heeft in wezen gedaan wat eerdere platforms allemaal in één hebben gedaan. TikTok wordt nu gebruikt om trends te zetten, nieuwe muziek te vinden en zelfs mensen te helpen beroemd te worden dankzij de eenvoud van het platform.

THETHINGS VIDEO VAN DE DAG

Hoewel TikTok geweldig is in het lanceren van carrières met veel onbekenden, is het ook een plek waar mensen kunnen proberen hun huidige carrière een boost te geven, zoals blijkt uit alle beroemdheden op het platform, en een van de nieuwste bekende namen om van boord te gaan en mee te doen is Mia Khalifa.


TikTok heeft veel andere beroemdheden een carrièreboost gegeven

Keer op keer heeft het sociale-mediaplatform niet alleen de carrières van sterren naar een hoger niveau getild, maar helpt het zelfs anderen weer tot leven te wekken en populariteit en aandacht voor sterren te brengen die ze in het verleden waarschijnlijk niet volledig hebben bereikt. Misschien wel het beste voorbeeld hiervan is de enorme boost die Kate Bush’s Running Up That Hill grotendeels te danken heeft aan Vreemde dingen en TikTok.

Voormalig Vine-ster Gabbie Hanna heeft ook een thuis gevonden op TikTok en gebruikt het om een ​​buzz rond haar muziek te creëren. Charli D’Amelio, waarschijnlijk een van de meest, zo niet de meest bekende sterren van het platform, heeft naam gemaakt dankzij TikTok en heeft wat kunnen acteren en werken aan Dansen met de sterren.

Gerelateerd: Johnny Depp heeft via TikTok contact gemaakt met fans om een ​​’belangrijk’ bericht te geven

Khalifa’s geluk op het platform is zeker niet anders. Het platform stelde haar in staat om meer dan 32 miljoen volgers te verzamelen en dat aantal heeft haar geholpen om haar te plaatsen als een van TikTok’s top 50 populaire makers. Haar aanhang op het platform is grotendeels vrouwelijk, een schril contrast met haar vroegere dagen in de entertainmentindustrie voor volwassenen.

En het is gemakkelijk in te zien waarom haar publiek naar haar toe trekt. Mia Khalifa is ongelooflijk openhartig op haar TikTok-account en praat over alles, van het trauma dat ze heeft meegemaakt tot haar gezondheidsproblemen, en het is deze authenticiteit die ervoor zorgt dat volgers terug blijven komen naar haar pagina.

Net als anderen vindt Khalifa succes buiten het traditionele entertainment voor volwassenen

Hoewel Khalifa’s carrière in entertainment voor volwassenen van korte duur was, was ze op dat moment absoluut een van de meest bekende actrices in haar soort.

Khalifa verliet entertainment voor volwassenen, grotendeels dankzij doodsbedreigingen die ze had ontvangen voor een bepaalde scène die ze deed in een film die velen aanstootgevend vonden vanwege haar gebruik van een hijab tijdens het filmen van ‘intieme’ inhoud.

Gerelateerd: ‘Call Her Daddy’: Mia Khalifa onthult dat vriendschap haar vertrouwen in anderen heeft hersteld

Het was toen ze op haar dieptepunt was dat Mia Khalifa besloot enkele veranderingen aan te brengen om haar leven te verbeteren. Ze begon te posten op andere sociale-mediaplatforms zoals YouTube en Twitch en maakte zelfs een Instagram-pagina opnieuw nadat haar oorspronkelijke pagina in de schaduw was verbannen.

Ze bouwde haar carrière langzaam weer op en landde zelfs een co-hosting-optreden op Complex’s Buiten de grenzen maar liefst $ 10.000 per maand verdienen. Ze verliet die show dankzij “giftige mannelijke energie” en commentaar van mannelijke sportfans die haar vorige carrière niet wilden loslaten.

Khalifa kon ook profiteren van haar voormalige entertainmentcarrière voor volwassenen door een OnlyFans-account te starten, hoewel het misschien niet de inhoud is die de meeste van haar gewend zijn, omdat de inhoud helemaal niet expliciet is. Haar OnlyFans-pagina bestaat uit sexy en toch “veilig voor het werk” -inhoud.

Wat is de toekomst voor Mia Khalifa?

Het blijkt dat Mia Khalifa haar hand in aardig wat potten heeft. De nu-beïnvloeder onthulde dat ze werkt aan een sieradenlijn en ze blijft inhoud plaatsen op haar OnlyFans-pagina.

En haar populariteit blijft ook op TikTok groeien. Ze kan meer openlijk pronken met haar persoonlijkheid, iets wat ze niet kon doen op andere platforms met een grotendeels mannelijke aanhang. Ze wordt veel meer ondersteund en begrepen door gelijkgestemde individuen op TikTok.

Gerelateerd: Wat is er aan de hand met TikTok Star Gabbie Hanna?

De kijkers van Mia Khalifa op TikTok zijn openhartig, levendig en hebben gevoel voor humor, waarbij ze zichzelf vaak op een zelfspotige manier belachelijk maakt. Fans van haar gaan actief met haar in gesprek via het opmerkingengedeelte en ze reageert actief op hen.

Ze dankt haar TikTok-volgers voor het feit dat ze haar zelfvertrouwen voldoende heeft vergroot om haar OnlyFans-pagina te starten en heeft dankzij hen het verschil geleerd tussen ethische en onethische mediaconsumptie voor volwassenen.

En het lijkt erop dat, dankzij al deze positieve feedback, Khalifa een houding heeft aangenomen van “geen onzin”, en snel iedereen zal blokkeren of afsluiten die ze vervelend of respectloos vindt, iets wat ze niet kon doen toen ze niet de baas was over haar eigen lot.

Khalifa vertelde Drukte,,Mijn angst was heel erg. Mijn depressie en angst samen waren… een hele slechte combinatie. Daarom ben ik TikTok dankbaar. Het gaf me een brug naar dat vrouwelijke publiek waar ik nooit een connectie mee had.’

TikTok gaf Khalifa vrijheid, het vermogen om grenzen te stellen en het vertrouwen en de controle die ze nooit had gedacht te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in