Met meer dan 1 miljoen TikTok-volgers kookt The Rapping Chef Dope Rhymes en Good Food

0
90


Josh Williford (De rappende chef-kok)

Josh Williford (De rappende chef-kok)
Foto: @greenrebelphotos

Een snelle zoektocht naar chef-koks op TikTok levert alles op van Kool-Aid melk tot chocolade mousse. Maar als het gaat om creatief koken, doen maar heel weinig mensen in het spel het zoals Josh Williford. Net zo De rappende chef-kok (@_mrpyrex), hij vermaakt zijn meer dan 1,2 miljoen TikTok-volgers door hete hiphopnummers te remixen en originele repen te spugen terwijl hij heerlijke recepten kookt.

Zijn video’s hebben meer dan 8 miljoen likes gekregen en trokken de aandacht van de mensen van The Kelly Clarkson Show die hem speelde in haar “What I’m Like”-segment. Hij kreeg zelfs wat lof van de doorgaans snoezige beroemde chef-kok Gordon Ramsey voor zijn cover van Drake en Jay-Z’s “Pound Cake” terwijl hij een gouden crème brlée maakte. En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, hielp het virale succes van The Rpping Chef hem een ​​partnerschap aan te gaan met Denny’s, die zijn originele Brisket All-Melt sandwich op hun menu bij geselecteerde restaurants. We kregen de kans om bij te praten met The Rpping Chef over wat er komt kijken bij het maken van zijn leuke video’s en hoe hij in staat is om te koken meerval en grits heel veel plezier.

De in Texas gevestigde rapper/chef zegt dat hij Jay-Z, Drake, Lil Wayne, Gunna en Pusha T tot zijn favoriete rappers rekent. Maar hij voegt eraan toe dat de inspiratie voor de repen die hij in zijn video’s spuugt, uit zijn eten komt. “Mijn rijmpjes zijn 100 procent geïnspireerd door de maaltijd die ik maak. Van de smaak tot de geur tot de ingrediënten die ik gebruik,” zei hij.

Voor het geval je je afvraagt ​​hoe lang het duurt voordat hij de creatieve soundtrack voor zijn kookvideo’s heeft samengesteld: Williford zegt dat het allemaal afhangt van wat er op het menu staat. “Mijn video’s zijn afhankelijk van wat ik kook. Ik kan een rap bewerken en schrijven in ongeveer 30 minuten voor een eenvoudige maaltijd, “zei hij. “[But] als ik iets kook dat uren duurt om te maken, dan is het een proces van twee dagen.” In de toekomst is The Rpping Chef van plan om video’s te blijven maken die ervoor zorgen dat zijn fans terugkomen. “Ik probeer gewoon te doen wat populair is en vooral wat ik leuk vind”, zei hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in