Mensen zijn verbaasd over de nauwkeurigheid van de TikTok-voorspelling van ’tijdreizigers’ over de dood van de koningin

0
113


Een zelfverklaarde “tijdreiziger” op TikTok heeft mensen verrast nadat hun voorspelling van de dood van de koningin slechts minder dan een maand uit was.

De anonieme persoon die onder de TikTok-gebruikersnaam @timetraveller_2082 postte, zei dat het leven van de vorst dit jaar zou eindigen, samen met enkele andere ongelukkige gebeurtenissen in de komende 23 jaar.

In de virale video schreven ze: “Ik ben een echte tijdreiziger. In 2023 stort de Big Ben in door een onverwachte aardbeving. In 2030 wordt GTA 7 uitgebracht.

Meld u aan voor onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

“Koningin Elizabeth ging in 2022, 4 oktober. In 2046 heeft Niagara Falls een enorme blokkade en begint het waterpeil te stijgen. Wees gewaarschuwd.”

Hoewel we het er allemaal over eens zijn dat de zogenaamde “tijdreiziger” zich misschien op een andere tijdlijn bevond dan de werkelijkheid sinds de koningin stierf op 8 september 2022, slaagde de persoon erin om binnen een maand (26 dagen om precies te zijn) met de voorspelling te komen en gezien het lange leven van de koningin van 96 jaar en de regering van 70 jaar en 214 dagen, was het al met al niet ver weg.

Toen het nieuws over de verslechterende gezondheid van de koningin brak, keerden mensen terug naar de voorspelling van “tijdreizigers” die eerder dit jaar op 15 maart werd gepost, en de video is meer dan 61.000 keer bekeken.

Een persoon schreef: “Is er iemand teruggekomen om te zien of het de koningin voorspelde.”

“Je was redelijk close met de koningin, maar ik denk dat dat een voorspelling van Nostradamus was”, zei een ander.

Iemand anders voegde eraan toe: “Een paar maanden vrij, maar wauw.”

“Ze regeerde 70 jaar en hij was minder dan een maand vrij…” merkte een vierde persoon op.

Terwijl een vijfde persoon zich afvroeg: “Wat als je in de tijd reist en een gebeurtenis verandert waardoor de datums worden gewijzigd?”

Hoewel anderen niet zo overtuigd waren van de voorspelling.

Een persoon zei: “Deze voorspelling werd gedaan op een moment dat koningin Elizabeth er al slecht aan toe was, dus hij probeerde het gewoon te voorspellen, maar hij heeft het mis.”

“Nou, het is bewezen dat het onzin is vandaag! Ik geloof ook graag in dit soort dingen!” een ander schreef.

Iemand anders voegde eraan toe: “Fout! Ze is vandaag overleden!”

Laten we hopen dat de video niet al te nauwkeurig is, zodat we geen andere bizarre voorspellingen zien, zoals de Big Ben die instort als gevolg van een aardbeving of Niagra Falls met een blokkade die uitkomt…

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in