Mensen op TikTok raken geobsedeerd door prinses Anne

0
79


Haar stijl in de jaren 70 was *kokskus*

Kijkers van Netflix’ The Crown zullen weten dat prinses Anne zonder twijfel een van de beste royals is. Ze is geestig, scherp, pikt geen bullshit en zet haar broers altijd op hun plaats. Hoewel The Crown een dramatisering is van het echte leven en niet 100 procent nauwkeurig kan zijn, kunnen we gerust stellen dat de echte prinses Anne ook in het echte leven net zo cool is. En nu, na de dood van haar moeder The Queen, ontdekken mensen op TikTok gewoon wat een sfeer prinses Anne altijd was en blijft.

Ze is een Olympiër, genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede, heeft een hekel aan Twitter en zei letterlijk tegen een potentiële ontvoerder dat ze “niet verdomd waarschijnlijk” was toen ze haar probeerden te ontvoeren.

En gisteravond nog was prinses Anne de eerste koninklijke vrouw ooit die deelnam aan de wake van de prinsen, gekleed in een marine-uniform en bij de kist van haar moeder stond om haar respect te betuigen.

via AKMEN SWITCH/EPA-EFE/Shutterstock

De afgelopen week was TikTok vol met mensen die video’s hebben gedeeld die bewijzen wat een icoon Anne is. Van haar garderobe tot haar weigering om ontvoerd te worden, ze is altijd een legende geweest en het is jammer dat we haar nooit meer eer hebben gegeven.

Dit is alle reden waarom mensen op TikTok geobsedeerd zijn door prinses Anne:

Ze weigerde te worden ontvoerd

@olivialilymarks #princessanne is de stoutste teef #royalfamily #royals #thequeen #queen #queenelizabeth #queenelizabethii ♬ Supermodel – Ru Paul

Een van de grootste verhalen op TikTok over prinses Anne is de tijd dat ze weigerde te worden ontvoerd.

In 1974 keerde prinses Anne met haar toenmalige echtgenoot Mark Phillips terug naar Buckingham Palace, toen een Ford Escort hun auto dwong te stoppen. De bestuurder van de Ford, Ian Ball, stapte uit en begon met een pistool op hen te schieten.

Zowel de persoonlijke politieagent als de chauffeur van Anne werden neergeschoten toen ze haar probeerden te verdedigen, evenals een nabijgelegen roddeljournalist die probeerde in te grijpen en te helpen.

Ball zei toen tegen Anne dat ze uit de auto moest stappen omdat hij haar ging ontvoeren en haar vasthield voor losgeld. Er werd gezegd dat hij het geld aan de NHS wilde geven. Anne weigerde echter uit de auto te stappen en zei de beroemde woorden: “Niet verdomd waarschijnlijk!” en overwoog hem te slaan.

Prinses Anne en haar hofdame stapten uiteindelijk uit de auto en werden geholpen door voorbijganger Ron Russell, die toevallig een voormalige bokser was, die Ball sloeg en Anne in veiligheid bracht.

Prinses Anne is een Olympiër

Prinses Anne is altijd al geobsedeerd geweest door paarden en in 1976 nam ze deel aan de Olympische Spelen in Montreal.

Terwijl ze deelnam aan de spelen op het paard van de koningin, viel prinses Anne van het paard en liep ze een hersenschudding op, maar ze stapte weer op het paard en legde het parcours af.

Ze heeft net zo’n hekel aan Donald Trump als de rest van ons

@royalfamilychannel Wat zou je doen als je Trump zou ontmoeten? #donaldtrump#thequeen#princessanne#royalfamily ♬ origineel geluid – The Royal Family Channel

Een andere clip die groots wordt op TikTok is toen prinses Anne in feite weigerde Donald Trump de hand te schudden tijdens zijn staatsbezoek aan het VK.

In de clip is te zien hoe de koningin prinses Anne probeert te krijgen om Donald Trump te begroeten, maar ze weigert in wezen en wuift haar moeder weg.

Haar stijl is iconisch

@carolineshawstylist Geniet van enkele outfits uit de jaren 70 van Princess Anne #princessanne #royalstyle#fadhiontiktok #over50women #knowyourstyle#midsizefashion #styleover50 #styleinspo #styleover60 origineel geluid – Carla Rockmore

Gedurende de jaren zestig en zeventig had prinses Anne de coolste garderobe, alsof ik letterlijk alles zou dragen wat ze toen droeg. En TikTok is net zo geobsedeerd door video’s vol afbeeldingen van haar beste looks.

Zelfs de redacteur van de Britse Vogue, Edward Enninful, maakte eerder een opmerking over haar gevoel voor stijl en beschreef haar als “een echt stijlicoon en ging helemaal over duurzame mode voordat de rest van ons echt wist wat dat betekende.” Ze stond drie keer op de cover van de Britse Vogue, en haar eerste cover vond plaats toen ze 21 jaar oud was.

@supermodeldiaries Britse prinses uit de jaren 70 #greenscreen #princessanne #1970sfashion #1970saesthetic #princessdiana #thequeen origineel geluid – Abbie

Tegenwoordig draagt ​​ze nog steeds een aantal behoorlijk coole stukken, zoals de Adidas frameloze zonnebril die ze in 2018 droeg lang voordat Balenciaga hun eigen iconische paar maakte.

Prinses Anne genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede

Prinses Anne wordt al lang beschouwd als een van de hardst werkende royals en heeft sinds haar 18e meer dan 20.000 opdrachten gedaan.

Een van haar langst bestaande projecten waaraan ze heeft gewerkt, is de liefdadigheidsinstelling Save The Children, waar ze al meer dan 50 jaar beschermheer van is en van 1970 tot 2017 voorzitter van de liefdadigheidsinstelling.

Na 20 jaar werken bij het goede doel nomineerde president Kenneth Kaunda van Zambia Anne voor een Nobelprijs voor de Vrede voor al het werk dat ze had gedaan.

Uitgelichte afbeeldingscredits via Shutterstock en Reginald Davis/Shutterstock

Gerelateerde verhalen aanbevolen door deze schrijver:

•Dit zijn alle winkels en bedrijven die gesloten zullen zijn voor de begrafenis van de koningin

•De meest bizarre eerbetoon aan de koningin door Amerikaanse beroemdheden na haar dood

Jedward roept op tot afschaffing van de monarchie na de dood van de koninginLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in