Meghan Trainor kijkt terug op die Charlie Puth-kus in TikTok-clip

0
98


Door Becca Longmire.

Meghan Trainor verwijst naar die kus met Charlie Puth in een nieuwe TikTok-clip.

De muzikant, die nu getrouwd is met Daryl Sabara, verraste fans toen ze tijdens de 2015 American Music Awards de lippen met Puth op elkaar sloot tijdens een uitvoering van hun duet “Marvin Gaye”.

LEES MEER: Meghan Trainor praat over baby Riley’s eerste woorden, Justin Bieber Collab Hopes & ‘magische’ moeders Vacay met Hilary Duff en Ashley Tisdale

Trainor gebruikte de “Hal Walker Plays the Banakulas”-audio om drie belangrijke momenten in haar carrière te vergelijken in haar nieuwste TikTok-video: toen haar nummer “All About That Bass” in 2014 nummer 1 bereikte, toen ze in 2016 een Grammy won, en toen ze ‘in 2015 de beslissing nam om Charlie Puth te kussen op de nationale televisie’.

Trainor pronkte met haar danspasjes tot de eerste twee momenten, maar stond met een verwarde uitdrukking op haar gezicht toen ze het had over haar knuffelen met Puth.

@meghantrainor Het was een wilde 3 jaar #grammys #allaboutthatbass #amas ♬ Hal Walker Plays the Banakulas – Hal Walker

Hoewel de kus geruchten opriep dat het paar op dat moment aan het daten was, stonden ze erop dat ze gewoon vrienden waren.

LEES MEER: Meghan Trainor, Hilary Duff en Ashley Tisdale genieten samen van mama-uitje

Trainor gaf echter in een interview in 2016 toe dat ze voorafgaand aan de uitvoering een “één dronken zoen”-sessie hadden gedeeld.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in