Mariah Carey recreëert iconische videoscène op TikTok

0
94


Mariah Carey brengt 1997 terug en neemt ons mee voor de nostalgische rit. Ze plaatste onlangs een video op TikTok waarin ze een iconische scène nabootst uit haar video ‘Honey’ die 25 jaar geleden werd uitgebracht. Maar deze scène bevat enkele speciale gasten.

@mariahcarey “Ga een buffet eten” 😂 #honey #butterfly25 ♬ origineel geluid – Mariah Carey

Carey heeft de scène opnieuw gemaakt met speciale gaststerren

“Honey” was de eerste single van Carey’s album “Butterfly” dat op 16 september 1997 werd uitgebracht. Wat is een betere manier om het nummer dat vandaag de dag nog steeds populair is te vieren dan met een leuke videorecreatie? De Grammy Award-winnende zangeres werkte samen met “Stranger Things”-ster Millie Bobby Brown, haar vriend Jake Bongiovi (de zoon van zanger Jon Bon Jovi), Carey’s vriend Bryan Tanaka en haar 11-jarige tweeling Moroccan en Monroe.

In de clip speelt Carey, 53, de rol die ze speelde in de originele video, als iemand die probeert te ontsnappen aan haar ontvoerders. Brown, 18, speelde een ontvoerder die de zanger ondervroeg, waarbij Carey in het Spaans antwoordde en deed alsof hij geen Engels sprak of verstond. Tanaka, Bongiovi en de tweeling maakten cameo’s in de video als gangsters die probeerden hun slachtoffer bang te maken om hun vragen te beantwoorden.

Mariah Carey en Bryan Tanaka
Mega

Sommige TikTok-volgers van Carey waren in de war

Carey ondertitelde de video, “‘Ga een buffet eten’ #honing #vlinder25” maar veel commentatoren waren in de war, dus ze plaatste ook in de reacties: “Iedereen die in de war is, ga naar de Honey-muziekvideo kijken op mijn YouTube-kanaal 😘😘😘”

Veel van haar TikTok-volgers hebben gereageerd op de video, sommigen begrijpen volledig waar het allemaal om draait en anderen proberen de achterstand in te halen.

“de meiden in de reacties zijn geen mc-fans die praten over ‘ik ben in de war’ “

“Deze opmerkingen 🤦🏽‍♀️Vertel me dat je de Honey-muziekvideo niet hebt bekeken zonder me te vertellen dat je de Honey-muziekvideo niet hebt gezien”

“Dit is letterlijk het meest iconische dat ik in lange tijd heb gezien 😌👏👏👏”

“Dit is nog steeds een van de beste muziekvideo’s ooit ❤️”

“Echte fans weten waar dit vandaan komt 💕💕💎”

“Moet ik weten wat er aan de hand is???”

“Ik hou hiervan! De originele honingvideo!!! 😍😍😍 25-jarig jubileum van 🦋✨”

Gelukkig vlinderjubileum!

Carey kondigde vorige week in een Instagram-bericht aan dat ze “nieuwe remixes, live-optredens, acapella’s en een gloednieuwe versie van” The Roof “met de enige echte @brandy” uitbrengt om het 25-jarig jubileum van “Butterfly” te vieren.

“Gelukkige VLINDER verjaardag! 🦋🦋 Ik zal nooit de dag vergeten dat ik dit album aan de wereld uitbracht. Ik had me nog nooit zo bloot en kwetsbaar en tegelijkertijd vrij en euforisch gevoeld’, begon ze haar bijschrift. “Het was een echte emancipatie (geen woordspeling bedoeld!) van mijn geest, ziel en diepste gevoelens die ik in elke songtekst en elke noot van elk nummer heb gegoten. 25 jaar (😳) later en het is nog steeds een van de meest trotse momenten in mijn leven en carrière. Ik hoop dat je het leuk vindt om deze reis met mij opnieuw te beleven.’

“Butterfly” debuteerde op de nummer één plek in de Billboard 200 op 4 oktober 1997. Het bleef 55 weken in de hitlijsten.

@mariahcarey #Butterfly25 ♬ Het dak (wanneer ik de behoefte voel) – Mariah Carey

Carey debuteerde eerder dit jaar met haar MasterClass-cursus

Eerder dit jaar debuteerde de op abonnementen gebaseerde leerdienst MasterClass met Carey’s nieuwe cursus over ‘hoe de stem als instrument te gebruiken’. De cursus bevat lessen over zang, songwriting en productie, evenals een nieuwe kijk op een van haar liedjes met R&B-zangeres Brandy.
Carey sprak met PEOPLE over de ervaring. “Het was zo’n eer om niet alleen op zo’n unieke manier met fans om te gaan, maar om de wereld uit te nodigen om dit speciale deel van mij te ervaren, is mijn privé-toevluchtsoord”, zei ze. “Toen ik in deze industrie begon, was het ongelooflijk moeilijk om een ​​creatieve songwriter, zanger en producer te zijn in deze ruimtes die zo door mannen werden gedomineerd. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn verhaal te delen en mijn publiek te leren hoe ze hun stem kunnen gebruiken als expressiemiddel.”
Brandewijn
Mega

Carey’s benadering van MasterClass heeft ook haar coachende zangeres Brandy, 43, door middel van een gezamenlijke, opnieuw opgenomen versie van “The Roof (Back in Time).” “Brandy en ik waren allebei dol op het originele arrangement met achtergrondzang van ‘The Roof’ en besloten dat we het wilden updaten,” zei ze. “Ik geloof echt dat het het origineel heeft overtroffen en ik kan niet wachten tot jullie het allemaal horen.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in