Mariah Carey en Millie Bobby Brown werken samen voor iconisch TikTok-tribute

0
91


Mariah Carey en Millie Bobby Brown werken samen voor iconisch TikTok-tribute

Mariah Carey en Stranger Things-ster Millie Bobby Brown brachten hulde aan de videoclip van de zangeres voor het nummer Honey, dat 25 jaar geleden debuteerde.

Los Angeles, Californië – Mariah Carey riep de hulp in van Stranger Things ster Millie Bobby Brown viert de verjaardag van de videoclip voor haar nummer Honey uit 1997.

Mariah Carey riep de hulp in van Millie Bobby Brown (l.) om de 25ste verjaardag van haar videoclip voor haar nummer Honey uit 1997 te vieren.

Mariah Carey riep de hulp in van Millie Bobby Brown (l.) om de 25ste verjaardag van haar videoclip voor haar nummer Honey uit 1997 te vieren. © Collage: Screenshot/TikTok/mariahcarey

Zelfs Eleven kent de betekenis van Mariah’s uitgebreide muziekcarrière.

Dat is waarschijnlijk de reden waarom de 18-jarige Netflix-acteur de tijd nam van Upside Down en Vecna ​​en van de gelegenheid gebruik maakte om samen te werken met het popicoon om hulde te brengen aan een van haar klassiekers.

Op zaterdag vierden het paar het 25-jarig jubileum van Mariah’s Honey-muziekvideo door de iconische opening op TikTok na te bootsen.

In het kort

Taylor Swift bevestigt grote Midnights-medewerkers met epische paaseieren
Taylor Swift
Taylor Swift bevestigt grote Midnights-medewerkers met epische paaseieren

clip, werd de 53-jarige crooner gezien terwijl ze de scène naspeelde waarin ze probeert te ontsnappen aan haar ontvoerders, met de Stranger Things-acteur als de bandieten. Mariah doet alsof ze niet begrijpt wat Brown haar vroeg terwijl ze in het Spaans antwoordde – net als in de videoclip.

De vriend van de Dreamlover-artiest Bryan Tanaka en haar 11-jarige tweeling Moroccan en Monroe namen ook deel aan het hysterische deel door de gangsters te spelen die haar bang proberen te maken om hun vragen te beantwoorden.

“‘Ga een buffet eten’ #honey #butterfly25”, schreef Mariah bij de post, die ze ook op Instagram deelde.

Woensdag maakte de popdiva via IG bekend dat ze een heruitgave zou uitbrengen van haar iconische album Butterfly, waarop de single staat.

Butterfly 25, de nieuwe luxe editie, liet vallen op vrijdag en bevatte acht nieuwe bonustracks, evenals een documentaire over de making of de Honey-muziekvideo.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in