Manager betrapt werknemer op het filmen van een TikTok in kantoor

0
109


Een ongemakkelijk moment op kantoor werd vereeuwigd op TikTok nadat een werknemer zijn baas op de achtergrond opmerkte terwijl hij zichzelf filmde terwijl hij danste op Jordin Sparks’ ‘One Step At A Time’.

aktentas

In de clip van 5 seconden is de werknemer te zien dansen, zich niet bewust van het feit dat zijn baas op de achtergrond is. ‘Ik word ontslagen. Kijk naar mijn manager achterin’, luidt de tekst op het scherm. ‘Hij is onderweg om me op te schrijven. Ik weet niet dat hij daar was…’

@thiskidd5795 Ik word ontslagen #fyp #foryou #fired #sales #imgettingfired ♬ Eén stap tegelijk – Jordin Sparks

In de commentaren waren de 143.000 kijkers enorm geamuseerd over de situatie. “Het schrijven waard, kan geen limiet op vibes zetten”, zei een commentator, waarop de TikToker antwoordde: “Nooit iemand de sfeer laten verpesten.”

Een tweede commentator grapte: “Ok, maar ontslagen worden op Jordin Sparks is de beste manier om uit te gaan.” Het goede nieuws is dat, zelfs als hij is opgeschreven, het erop lijkt dat de baan van TikToker veilig is. In reactie op een derde commentator, die zei: “we willen weten wat er is gebeurd”, antwoordde de gebruiker: “Ik ben nog steeds in dienst.”

Het lijkt er dus op dat zelfs bazen een beetje Jordin Sparks niet kunnen weerstaan.

De gebruiker reageerde niet onmiddellijk op het verzoek van de Daily Dot om commentaar via de TikTok-commentaarsectie.

*Eerste publicatie: 16 september 2022, 19:09 uur CDT

Charlotte Colombo

Charlotte is een chronisch online cultuurjournalist met naamregels in winkels als Insider, Rolling Stone, Dazed, VICE en The Independent.

Charlotte Colombo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in