zaterdag, maart 25, 2023
Home News Man uit Oakland County aangeklaagd nadat TikTok-video hem opvallend kind laat zien

Man uit Oakland County aangeklaagd nadat TikTok-video hem opvallend kind laat zien

0
48


OAKLAND COUNTY, Michigan (WILX) – De 25-jarige John Wesley Hanley III uit Flint werd beschuldigd van een aanklacht van kindermishandeling in de vierde graad nadat een video die op TikTok werd gedeeld, zou laten zien dat hij een kind in het gezicht sloeg in Pontiac.

Een bezorgde burger waarschuwde het Oakland County Sheriff’s Office op vrijdag 14 oktober. Na een onderzoek werd vastgesteld dat het incident plaatsvond nabij het 1200 blok van Perry Street in de stad Pontiac.

De grafische video toont de mannelijke verdachte die een minderjarig kind onder de 5 jaar verbaal disciplineert voor het schoppen tegen vuil terwijl hij in de rij stond bij een foodtruck. Seconden later wordt gezien dat de mannelijke verdachte het kind bij de arm sleept voordat hij het kind agressief in het gezicht slaat, zei het Oakland County Sheriff’s Office.

Hanley III werd op 22 oktober voorgeleid bij de 50th District Court in Pontiac. Een persoonlijke borg werd vastgesteld op $ 20.000.

Abonneer je op onze Nieuws 10 nieuwsbrief en ontvang elke ochtend het laatste lokale nieuws en weer rechtstreeks in uw e-mail.

Copyright 2022 WILX. Alle rechten voorbehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in