Man, die een jaar dood speelde op TikTok, krijgt droomrol als ‘lijk’ in Amerikaanse misdaadserie

0
13


Foto met dank aan Erik VoakeCBS

Foto met dank aan: Erik Voake/CBS

Foto: Twitter

HOOFDZAKEN

  • Josh Nalley’s TikTok-handvat @living_dead_josh heeft momenteel meer dan 118.000 volgers en sommige van zijn video’s hebben meer dan 4 miljoen likes
  • Hij kreeg deze rol 321 dagen na het starten van de niet-levende videoserie
  • CSI: Vegas-aflevering met Josh gaat op 3 november in première op CBS
Zelfs Josh Nalley zelf had het misschien niet verwacht toen hij moet zijn begonnen met het maken van “niet-levende” video’s op TikTok.

Maar wie is Josh Nalley en waarom hebben we het over hem?

Josh, een TikTok-gebruiker uit Elizabethtown in de VS, Kentucky, deelt al ongeveer een jaar spookachtige video’s van zichzelf die zich voordoet als een lijk op het videocreatieplatform.

In video’s die hij deelde op zijn TikTok-handvat @living_dead_josh, dat momenteel meer dan 118.000 volgers heeft, werd hij vaak gevonden als een lijk op onverharde wegen, rivieroevers en willekeurige plaatsen in de stad, alleen om herkend te worden en een rol te krijgen in een tv voorstelling of film. Sommige video’s op zijn account hebben meer dan 4 miljoen likes.

Gelukkig bleven zijn inspanningen niet onopgemerkt en trok hij de aandacht van een van de grootste tv-franchises ‘CSI: Vegas’ en kreeg hij een gastrol in de show.

Nadat hij op zijn TikTok-account talloze video’s heeft gemaakt waarin hij er “niet-levend” uitziet, kan de 42-jarige restaurantmanager als een lijk worden gezien in de komende aflevering van CSI: Vegas.

Opgetogen over de prestatie sprak Josh zijn dankbaarheid uit en bedankte CSI: Vegas voor het casten van hem. “Het is echt een geweldige ervaring”, zei hij.

Hij deelde een video waarin hij zijn geluk over de prestatie uitdrukte en bedankte zijn TikTok-publiek voor het leuk vinden en delen van zijn werk. Hij eindigde de video door een fles champagne te spuiten.

Het idee achter “niet-levende” video’s

Josh dacht dat als hij creatief genoeg was in het spelen van een niet-levend persoon, hij de aandacht kon trekken van een televisieprogramma of een filmproductiebedrijf, en het werkte!

CBS-producenten hielden van de inhoud van Josh en besloten hem de rol aan te bieden. Hij kwam naar Californië en CBS nam hem naar verluidt mee naar de Hollywood Walk of Fame.

Halloween-stemming het hele jaar door:

Josh kreeg deze rol 321 dagen na het starten van de niet-levende videoserie. Nu zijn droom is vervuld, maakt hij nog steeds zulke video’s terwijl hij ervan geniet om zijn innerlijke kadaver aan te boren.

“On-levend tot de volgende aflevering van CSI: Vegas”, schreef hij in een video die hij onlangs op TikTok deelde.

De Amerikaanse misdaaddramaserie CSI: Vegas debuteerde voor het eerst op CBS op 6 oktober 2021. Het is een vervolg op de langlopende tv-serie CSI: Crime Scene Investigation die in 2021 in première ging met Paula Newsome, Matt Lauria en Mandeep Dhillon. De CSI: Vegas-aflevering met Josh Nalley gaat op 3 november in première op CBS en wordt geregisseerd door Mario Van Peebles.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in