Man beschuldigd van haatmisdrijven na racistische en homofobe tirade op TikTok

0
64


Een man uit Colorado is maandag gearresteerd nadat hij op TikTok was opgenomen terwijl hij racistische en homofobe opmerkingen maakte tegen een Aziatische man en vrouw in een In-N-Out Burger-restaurant in Californië.

Volgens CBS News waren Arine Kim en Elliot Ha zichzelf aan het opnemen terwijl ze op kerstavond items van het geheime menu van In-N-Out Burger probeerden. Kim en Ha werden benaderd door een man die off-camera beledigende opmerkingen tegen hen maakte. De man noemde de twee ‘rare homoseksuelen’, dreigde Ha in het gezicht te spugen en vertelde hen dat hij ze buiten zou zien.

“Ben je Japans of Koreaans?”, Vroeg hij later. “Ben je Japans of Koreaans? Ben jij het vriendje van Kim Jong-un? Heb je homoseks met hem?”

De twee herinneren zich dat ze de man naar hen hadden zien staren nadat hij het restaurant had verlaten. “Hij staarde ons 10 tot 15 minuten lang door het raam naar beneden en zijn blik wendde nooit van ons af”, vertelde Kim aan CBS News. Medewerkers van In-N-Out brachten Kim en Ha uiteindelijk op hun verzoek naar hun auto.

‘We hebben ervoor gezorgd dat we de arbeiders hebben gevraagd of jullie ons naar onze auto’s kunnen brengen, we moeten ervoor zorgen dat hij er niet nog is. En de arbeiders waren gewoon super behulpzaam, ‘zei Ha.

Na de De politie van San Ramon zich bewust werd van het bestaan ​​van de video, nam politiechef Denton Carlson contact op met de twee personen in de video en startte een onderzoek naar het incident. De man werd uiteindelijk geïdentificeerd als de 40-jarige Jordan Douglas Krah. Hij is beschuldigd van twee aanklachten wegens het plegen van een haatmisdrijf.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in