Mama’s TikTok van dochters die vaste telefoon gebruiken gaat viraal

0
93


“Het werkt echt”, zei een van de meisjes geschokt.

Screengrab van @lmhurd1’s TikTok-video

De aanblik van een vaste telefoon – en het feit dat het echt werkte – bracht twee meisjes in een razernij van opwinding op TikTok.

Een moeder filmde haar dochters voor het eerst met een vaste telefoon en kreeg 1,9 miljoen views op TikTok. Sommige kijkers reflecteerden op hun eigen ervaring met vaste lijnen, anderen waren in de war over de reacties van de meisjes.

“Het werkt echt”, zegt een van de meisjes tegen haar moeder, die op TikTok langs Leah gaat.

‘Ja, het is een echte telefoon,’ antwoordt Leah. Haar dochter belt opgewonden Leahs nummer en spoort haar aan om op te nemen.

Toen ze de telefoon ophingen, waren beide meisjes gealarmeerd dat het gesprek abrupt werd afgebroken. Leah’s oudste dochter filmt de telefoon in een Snapchat-video op haar mobiel.

“Dit is cool om hun opwinding te zien”, merkte een persoon op. “Het is gek hoe de jongere generatie sommige dingen waarmee we zijn opgegroeid nooit zal ervaren.”

“Ja. Het idee dat je de telefoon kon dichtslaan was zo opwindend voor haar,’ antwoordde Leah.

“Zo oud als (dit) … voel ik me, het is nog steeds best cool om hun reactie te zien op het uitproberen van deze oude technologie”, zei een andere commentator.

Profielafbeelding van Alison Cutler

Alison Cutler is een National Real Time Reporter voor het zuidoosten bij McClatchy. Ze studeerde af aan de Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication aan de Arizona State University en werkte eerder voor The News Leader in Staunton, VA, een tak van USAToday.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in