Mama Karls keert terug naar TikTok na pauze over oude racistische tweets

0
9


gepubliceerd: 2022-11-02T12:10:44

Bijgewerkt: 2022-11-02T12:10:52

TikToker Mama Karls is teruggekeerd naar het platform nadat ze in september een pauze had genomen nadat een aantal van haar oude tweets met racistische taal opdook.

De opkomst van TikTok heeft een hele reeks nieuwe internetsterren gecreëerd. Sommige zijn veel verder gegaan dan TikTok en zijn mainstream geworden, terwijl sommige gewoon populair blijven op het platform voor het delen van video’s.

Mama Karls valt in de laatste daarvan, vergaard meer dan 1,5 miljoen volgers op TikTok en gaat regelmatig viraal met haar video’s. Half september stapte ze echter weg van het platform nadat historische tweets van haar met racistische taal weer boven water kwamen.

Het populaire TikToker bood destijds een lange verontschuldiging aan en zei: “Dit is iets waar ik op terugkijk en waar ik walg van, omdat het niet de persoon vertegenwoordigt die ik nu ben. Het is tijd dat ik verantwoordelijkheid neem voor mijn daden en mijn excuses aanbied.”

Die clip, die meer dan 2,4 miljoen views had, was de laatste post van TikToker tot 1 november, toen ze terugkeerde naar TikTok om haar fans een update te geven.

Mama Karls verklaarde dat ze bedreigingen ontving over de historische posten en stapte weg vanwege angst voor de veiligheid van haar zoon. Maar na een pauze bereidt ze zich voor om weer content te maken.

“Mijn verontschuldiging staat en zal voor altijd blijven bestaan. Aan de zwarte gemeenschap, het spijt me zeer, er is geen excuus voor wat ik heb gedaan. Het was verkeerd en ik heb het verkloot, en het enige wat ik kan doen is me verontschuldigen, mezelf verantwoordelijk houden en jullie blijven laten zien dat ik niet de mensen ben die ik jaren geleden was, “zei ze.

Veel kijkers vierden het feit dat de TikToker terug is, met een enorme hoeveelheid reacties die zeiden dat ze haar inhoud hadden gemist.

‘We houden van je meid! Iedereen maakt fouten, ik zeg altijd dat je moet vallen voordat je vliegt’, zei de een. We hebben je gemist! Maar als moeder begrijp ik het volledig afstand nemen!” nog een toegevoegd.” IK HEB JE GEMIST! Ik ben zo blij dat je terug bent,’ merkte een ander op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in