Malu Trevejo ontkent geruchten over plastische chirurgie van TikTok-fans

0
69


Veel fans hebben gevraagd of de Cubaanse zangeres Malu Trevejo plastische chirurgie heeft ondergaan nadat de TikTok-video’s van de zangeres opmerkingen hadden van fans die beweerden dat ze een gezichtstransformatie had ondergaan.

Malu Trevejo heeft haar fanbase gestaag opgebouwd vanaf de leeftijd van 13 toen ze video’s van zichzelf op Musical.ly plaatste (de vorige iteratie van TikTok). Ze heeft nu 25 miljoen volgers op het videoplatform.

Trevejo, geboren in Cuba, woont nu in Miami, Florida en richt zich op een carrière als zanger en influencer.

In september 2017 bracht Malu haar debuutsingle uit, Volle maan, met meer dan 119 miljoen views. Haar meest recente single is Je hebt hetuitgebracht op 30 augustus 2022, met 3,2 miljoen views op YouTube.

Malu Trevejo ontkent geruchten dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan

Na een stortvloed aan opmerkingen in de afgelopen week waarin werd verwezen naar Trevejo’s vermeende uiterlijke verandering in haar recente video’s (een gebruiker beweerde dat ze ‘niet eens meer op Malu lijkt’). Dus ging de zanger naar TikTok om de geruchten op te helderen.

“Ik ben zo moe van mensen die zeggen: ‘Oh, je ziet er zo anders uit, dit en dat’,” begon ze.

“We groeien op, we veranderen. We veranderen tot we 25 zijn. Dus misschien zie ik er niet meer hetzelfde uit omdat ik geen 13 meer ben. Jullie hebben me ontmoet toen ik 13 was. Ik ben pas 20.”

Ze reageerde in een andere video (waarin ze toegaf dat ze haar tanden had laten doen), waar ze een commentator weerlegde die zei dat ze “te veel verandering” in haar uiterlijk had.

“Wat is teveel verandering?” ze vroeg: ‘wat, mijn tanden, omdat ik ze heb laten doen? …mijn gezicht is altijd hetzelfde.”

Ze heeft een geschiedenis van het neerschieten van geruchten

Malu Trevejo is te zien in SoHo op 8 november 2021 in New York City. (Foto door Gotham/GC Images)

Malu Trevejo heeft meerdere andere geruchten over haar romantische leven moeten ontkennen.

Begin 2021 ging het gerucht dat ze een relatie had met Central Cee, hoewel Trevejo deze roddels snel verdreef.

Theorieën begonnen nadat fans het paar samen op een foto hadden gezien, maar later plaatste ze een Instagram-verhaal dat de rapporten leek te ontkennen.

Ze had eerder een relatie met NBA Youngboy in 2017, schrijft CapitalXtra, voordat ze uit elkaar gingen.

Hun relatie eindigde echter na ruzies tussen Malu en Bhad Bhabie (Danielle Bregoli). De twee raakten verwikkeld in een ruzie op sociale media. Na het uiteenvallen verzekerde de zanger fans echter dat “niemand haar hart brak”.

Ander nieuws: Dr. Jocelyne Miranda, bevriend met chiropractor Shawn Mendes, werkt samen met beroemde sterrenLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in