Maine is de enige staat in het land die TikTok . sterk haat

0
117


Het is niet overdreven om te zeggen dat bijna ieders leven het gebruik van sommige apps op onze smartphones omvat. Of het nu gaat om het inchecken bij vrienden via Facebook en Instagram, bankieren, navigeren of het spelen van 10 levels op Candy Crush, smartphone-apps zijn een groot deel van de Amerikaanse cultuur geworden. Maar niet iedereen is down met elke app. Volgens PC Mag heeft enig uitputtend onderzoek onthuld welke apps elke staat het meest haat. En het zou geen verrassing moeten zijn dat Maine op dit moment een hekel heeft aan de populairste app ter wereld.

Op basis van de resultaten van PC Mag verdeelde Maine zijn haat over twee verschillende apps. Het blijkt dat Maine de enige staat in het land is met een sterke haat tegen beide. De eerste op de lijst is TikTok, dat enorm in populariteit is gestegen om de meest gebruikte app ter wereld te worden. Ondanks al die populariteit is Maine niet onder de indruk. Misschien speelt de gemiddelde leeftijd van de Pine Tree State in op die haat. Wat de redenering ook is, er is geen andere staat in het land die TikTok zo veracht als Maine.

Maar het zou Vakantieland niet zijn als we iets anders niet evenzeer zouden haten. Maine is ook de enige staat in het land die een krachtig standpunt inneemt over de Amazon Prime-video-app. De Prime-video-app heeft zeker zijn problemen, met trage laadtijden en crashproblemen, maar niemand in het hele land lijkt zoveel om die problemen te geven als mensen uit Maine.

Tienermeisje sms’en op haar telefoon

ponsula’s

Dus wat is de meest algemeen gehate app in de Verenigde Staten? Dat zou Tinder zijn, dat bovenaan de lijst stond voor 16 verschillende staten in het hele land.


KIJK: Babynamen die over de hele wereld illegaal zijn

Stacker doorzocht honderden databases met babynamen en persberichten om een ​​lijst samen te stellen met babynamen die ergens ter wereld illegaal zijn, samen met verklaringen waarom ze verboden zijn.

20 restaurants in Maine die te zien zijn geweest in nationale televisieprogramma’s

Hier is een lijst van 20 prominente Maine-restaurants die te zien zijn geweest in nationale tv-shows. Dit is een geweldige weergave van de ongelooflijke eetcultuur van Maine.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in