MAFS-ster verdeelt mening met ‘respectloos’ vliegtuig TikTok: ‘Cringe’

0
11


Op het eerste gezicht getrouwd ster Jack Millar en zijn vriendin, Liefde Eiland’s Courtney Stubbs, hebben fans verdeeld op sociale media nadat ze een TikTok van hun wilde capriolen in een vliegtuig hadden gedeeld.

In de video is te zien hoe het paar een recente Kylie’s Cosmetics-advertentie nabootst waarin Kris en Kylie Jenner een telefoongesprek voeren, wat een populair geluid op het platform is geworden.

Love Island's Courtney Stubbs en MAFS'  Jack Millar.

MAFS’ Jack Millar en Love Island’s Courtney Stubbs hebben fans verdeeld met een recente TikTok. Foto: Instagram/_courtneystubbs

Jack en Courtney zitten in de uitgangsrij van het vliegtuig en praten met elkaar aan de telefoon, met de MAFS bruidegom lip-synchroniseert Kris terwijl ze zegt: “Het is vijf uur, tijd voor een cocktail.”

“Oké, geef me vijf minuten,” antwoordt Courtney als Kylie.

VERWANT

De video gaat vervolgens over Courtney die ondersteboven op haar stoel ligt terwijl Jack een blikje White Claw in haar mond giet en de zijne drinkt.

In de volgende clip heeft het stel van positie gewisseld en Jack twerkt op de stoel bij het raam terwijl Courtney haar blikje drinkt en op zijn achterste slaat.

De laatste clip laat zien dat ze van kleding zijn veranderd, waarbij Jack Courtney’s witte crop top en jas draagt ​​terwijl zij zijn zwarte sweatshirt draagt.

“Dit is uw kapitein die spreekt”, schreef ze bij de video.

MAFS'  Jack Millar en Love Island's Courtney Stubbs in het vliegtuig.

Het stel dronk White Claws tijdens het twerken in de noodrij van het vliegtuig. Foto’s: TikTok/_courtneystubbs

‘Vervelend gedrag’

De video werd al snel meer dan 100.000 keer bekeken op TikTok en kreeg veel positieve reacties van fans.

“Dit is misschien wel de beste TikTok die je ooit hebt gepost”, schreef iemand.

“Dit ziet er zo leuk uit”, voegde een ander eraan toe, gevolgd door een derde die zei: “Oh mijn god, ik HOUD van”.

Een aantal mensen merkte echter op sociale media op dat de video “ineenkrimpend” was en bezorgde hen “tweedehands verlegenheid”.

“Dit is zo’n vervelend gedrag. Met je voeten omhoog en je zo gedragen tijdens een vlucht om een ​​TikTok te maken, is zo flauw”, merkte iemand op.

“Zo respectloos naar de andere passagiers om hen heen,” merkte een andere gebruiker op, terwijl een ander schreef: “Wat dit ook probeert te zijn? Dit is het niet”.

Jack en Courtney veroorzaakten voor het eerst datinggeruchten in juli, slechts een paar maanden nadat hij en zijn MAFS ‘vrouw’ Domenica Calarco bevestigde dat ze ermee waren gestopt na het filmen van de reünie van de show.

Mis nooit iets. Meld u aan voor de dagelijkse nieuwsbrief van Yahoo Lifestyle.

Of als je een verhaalidee hebt, stuur ons dan een e-mail op lifestyle.tips@yahooinc.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in