Madonna ontkent poppers te doen na flesje snuiven in TikTok livestream

0
13


Madonna heeft ontkend dat ze poppers deed nadat ze tijdens een TikTok-livestream met internetpersoonlijkheid Terri Joe aan een fles was gesnoven.

The Hung Up-hitmaker, die in 2018 lid werd van TikTok, uploadt de afgelopen maanden regelmatiger inhoud.

Voor sommige video’s werkt Madonna graag samen met andere makers van inhoud, zoals online persoonlijkheid Psyiconic, ook bekend als Terri Joe.

Hun nieuwste livestream is een populair gespreksonderwerp geworden op sociale media.

Foto door Win McNamee/Getty Images

Madonna ontkent poppers te hebben gedaan in TikTok-video

Na hun eerste livestream een ​​paar weken geleden, verscheen Madonna in een andere video van Terri Joe’s populaire chatshow op TikTok.

De Frozen-zanger sloot zich aan bij de internetpersoonlijkheid voor een gesprek op het TikTok-account @_itzpsyiconic_ dat op dit moment bijna 1 miljoen volgers heeft.

De stream die op donderdag (27 oktober) werd gedeeld, heeft echter veel fans tot waanzin gebracht over één bepaald ding.

Tijdens de video werd Madonna gespot terwijl ze aan een klein bruin flesje snuffelde, wat Terri ertoe bracht om te vragen: “is dat poppers?”

‘Dat heb ik nog nooit gedaan’, antwoordde Madonna. Madonna ontkende toen dat de fles poppers bevatte en zei: “Nee!” voordat ze in lachen uitbarsten.

HITC en GRV Media hebben contact opgenomen met Madonna voor commentaar.

Fans reageren op TikTok livestream

Hoewel Madonna de beschuldigingen ontkent, werd de livestream meteen een trending topic op TikTok en Twitter, wat veel reacties van fans opleverde.

“Madonna die (naar verluidt) poppers doet op livestream is het soort inspiratie dat ik vandaag nodig had”, een persoon verklaarde:.

Iemand anders grapte: “Ik denk dat alles wat ik nodig heb in het leven wekelijks is” [Instagram] leven met Madonna en Terri. Zoals wat was dat, neem me niet kwalijk?”

Een andere Twitter-gebruiker vroeg: “Oké, twee vragen wat zijn poppers en wie is die dame?”

Meer over Terri Joe

Terri Joe, die op TikTok de naam Psyiconic draagt, is een populaire internetpersoonlijkheid en maker van inhoud.

Twitter van Terri profiel beschrijft de online ster als “christelijke zuidelijke schoonheid die gewoon probeert de wereld een betere plek te maken, één hommasexyuh tegelijk.”

Ondertussen zegt de bio van Terri’s TikTok-account: “Leeftijd: Ing Gewicht: Over Ras: 1e geslacht: Ja Haar: Terugtrekkend.”

De TikTok-persoonlijkheid werd beroemd door zijn samenwerking met andere sociale media-sterren en beroemdheden zoals James Charles, Doja Cat en anderen.

Marvel Studios’ Ant-Man en The Wasp: Quantumania | officiële trailer

BridTV

11458

Marvel Studios’ Ant-Man en The Wasp: Quantumania | officiële trailer

https://i.ytimg.com/vi/ZlNFpri-Y40/hqdefault.jpg

1124708

1124708

centrum

13872

In ander nieuws sluit de Encanto-regisseur de fantheorie af dat Mariano gerelateerd is aan MoanaLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in