Maar hoe zit het met persoonlijke stijl?

0
77


Toen ik opgroeide in Puerto Rico, nam ik elke look aan die trendy was in de San Juan-kringen waarin ik rondhing. Dit omvatte skinny jeans, uitgaanstopjes, crossbodytassen en heel veel ballerina’s. Pas toen ik begin 2010 op de middelbare school zat, toen ik blogs als Sea Of Shoes, Man Repeller, Lovely Pepa en Song Of Style begon te lezen, realiseerde ik me dat ik me niet hoefde te kleden zoals iedereen om me heen. mij. Ik bladerde door foto’s van mensen over de hele wereld die hun persoonlijke stijl lieten zien op Lookbook.nu, en leerde hoe ik kniekousen, Chelsea-laarzen en babydoll-jurken – allemaal items die niet in de mode waren op een Caribisch eiland – kon stylen tot wat voor het eerst tijd voelde als een authentieke uitdrukking van mijn modesmaak. Hoewel je zeker gemeenschappelijke lijnen kon zien, was er een gevoel van vrijheid en experimenten waardoor deze makers – elk profiterend van moeilijk te vinden items, opkomende trends en mode-subculturen – afzien van trendiness voor hun unieke takes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in