Maak kennis met LGBTQ+ TikTok-ster Tyshon Lawrence (EXCLUSIEF)

0
74


Tyson Lawrence
Pretty Honore - Auteur

Voordat hij wereldwijd succes bereikte op sociale media, ging Tyshon Lawrence per ongeluk viraal. Zoals de meesten beschouwde Tyshon sociale media als een bron van amusement en had hij nooit gedacht dat hij een carrière zou kunnen creëren door komische video’s te plaatsen.

Nu heeft de internetpersoonlijkheid en het model bijna 20 miljoen volgers op TikTok en werkt ze samen met enkele van de meest erkende modemerken in de branche.

Artikel gaat verder onder advertentie

In een exclusief interview met Afleiden, de De 24-jarige LGBTQ+ TikTok-ster vertelde over zijn eerste virale moment, als zwarte queer-influencer op het platform, en over zijn geestelijke gezondheidsreis.

Tyson Lawrence

Artikel gaat verder onder advertentie

LGBTQ+ TikTok-influencer Tyshon Lawrence vertelt over virale video.

Tyshons weg naar internetfaam begon na zijn afstuderen aan de middelbare school. Hoewel hij studeerde om verpleegster te worden, had internet dat wel ander plannen.

“In die tijd was ik niet echt bezig met sociale media te serieus, want ik werkte van negen tot vijf, ‘vertelde Tyshon ons. “Ik had zo’n drie baantjes.”

Tussen het helpen zorgen voor zijn overgrootmoeder en het verdienen van de kost, had hij weinig tijd om zich op zijn dromen te concentreren. Dat veranderde echter nadat hij de video plaatste die hem in de schijnwerpers katapulteerde.

“Ik had nooit verwacht [the video] viraal gaan [because] Ik heb het helemaal niet geprobeerd’, zei hij. “Toen ik het virale moment had, dacht ik: ‘Wow, dit is cool. Ik heb het gevoel dat ik sociale media echt eens wil proberen.’”

Artikel gaat verder onder advertentie

Sindsdien heeft hij miljoenen volgers verzameld op al zijn platforms. Maar de TikToker vertelde ons dat hij nooit zal vergeten waar hij vandaan kwam. “Ik zou nooit meer terug willen om iets te veranderen, omdat ik het gevoel heb dat het me heeft gemaakt tot wie ik ben als persoon”, vertelde Tyshon.

Terwijl hij volmondig volhoudt dat zijn internetfaam “een zegen” is, merkte Tyshon op dat “er sommige dingen zijn waarvoor mensen je niet waarschuwen” – een daarvan is de last van burn-out.

Tyson Lawrence

Artikel gaat verder onder advertentie

Tyshon Lawrence praat over geestelijke gezondheid en therapie: “Het is geen gemakkelijke taak”.

Tyshon liet ons weten dat een geliefde LGBTQ+-influencer zijn niet zo glamoureus is als hij het doet voorkomen. Na enige tijd in de openbaarheid te hebben doorgebracht, merkte hij dat hij niet meer verbonden was – zowel van zichzelf als van zijn dierbaren.

Dankzij advies van vrienden besloot hij therapie eens te proberen.

“Het kostte me een minuut om voor mezelf te spreken”, deelde hij. “Want in de zwarte gemeenschap is dat niet iets dat mensen echt doen. Maar voor mij bleef ik het horen, mensen zeiden tegen me: ‘Misschien moet je het proberen, je moet met iemand praten.’”

Artikel gaat verder onder advertentie

Tyson Lawrence

“Het is geen gemakkelijke taak voor mensen omdat je oude wonden openrijt waarvan je dacht dat ze je niet raakten. En het is als, ‘Oh mijn God’,” ging de influencer verder.

Maar nu hij zich toelegt op zelfzorg, heeft Tyshon de creatieve energie om zijn andere talenten te ontdekken. “Ik wil echt aan mijn modellenwerk beginnen, ik heb het gevoel dat dat mijn prioriteit is”, zei Tyshon over zijn doelen voor 2023. Bovendien hoopt Tyshon zijn acteercarrière te lanceren.

“Dat is echt iets waar ik me altijd al in heb willen verdiepen. Maar ik legde het een beetje aan de kant en concentreerde me gewoon op verpleging, ‘onthulde hij. “Ik wil mezelf in films zien stappen, in tv-programma’s komen, in commercials komen, komisch acteren doen, maar ook serieus acteren.”

Volg Tyshon op Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in