Logan Paul bezorgt PRIME persoonlijk aan zijn virale TikTok-lookalike in eerste meetup

0
67


gepubliceerd: 2022-11-01T15:39:28

Bijgewerkt: 2022-11-01T15:39:38

Rodney Peterson, de virale Logan Paul-lookalike van TikTok, ontving een speciale PRIME Hydration-bezorging, met de hand afgeleverd door de populaire YouTuber zelf tijdens hun allereerste meetup.

In augustus 2022 begon een man die volgens velen Logan Paul was, viraal te gaan op TikTok.

Hij werd snel geïdentificeerd als Rodney Peterson en zijn TikTok-account steeg snel tot meer dan 160.000 volgers en bleef stijgen. Hij is zelfs zo viraal gegaan dat zelfs Jake Paul commentaar heeft gegeven op een van zijn video’s.

De virale dubbelganger kon op 31 oktober eindelijk Logan Paul ontmoeten en hij bracht een speciale levering PRIME Hydration mee.

Logan Paul levert PRIME persoonlijk af aan virale TikTok-lookalike

In een TikTok-video reageerde Rodney op een opmerking met de vraag of hij onlangs een verzorgingspakket van PRIME Hydration heeft gekregen.

Terwijl Rodney een zwarte hoed, shirt, broek en witte schoenen met een gouden ketting droeg, verscheen Logan Paul enkele seconden later met zijn armen vol PRIME.

Als klap op de vuurpijl kwam Logan opdagen met een identieke outfit om de dubbelganger-look verder te verbeteren.

Logan heeft ook een video geüpload naar zijn eigen TikTok-kanaal, met het bijschrift “dit was raar” onder de video.

Nadat ze Rodney voor het eerst hadden ontmoet, lieten de twee ook los dat ze zelfs even lang waren terwijl ze poseerden voor een foto.

Kort nadat de twee video’s waren geüpload, overspoelden fans de reacties met hun gedachten over de twee die elkaar eindelijk zouden ontmoeten.

“Stel je voor dat je dubbelganger een beroemdheid is”, merkte een gebruiker op.

Een andere kijker zei: “HIJ ONTMOET EINDELIJK LOGAN, ik ben blij dat hij dit met zijn uiterlijk heeft nagestreefd, kijk waar het hem gebracht heeft.”

Anderen vergeleken hem zelfs met PewDiePie: “Hij lijkt op Pewdiepie en Logan Paul.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in