Lizzo’s TikTok-lof geeft een boost aan veganistisch restaurant in Atlanta

0
9


Onlangs maakte popster Lizzo een stop in Atlanta als onderdeel van haar tour. Naast haar status als popicoon, behoort ze ook tot een van de beroemdste veganisten van het land. Het is dus geen verrassing dat ze een bestelling plaatste bij een van Atlanta’s veganistische restaurants.

‘Laat me je iets vertellen, Atlanta en jullie zijn veganistisch eten. Wat? Jullie spelen met niemandZei Lizzo in haar TikTok-video.

Het eten dat ze voor de camera proefde, kwam van Planted Soul. Ze was opgetogen over een maaltijd genaamd de Jamaican Me Crazy, die bestaat uit boerenkool, veganistische jerk chicken (gemaakt van getextureerde plantaardige eiwitten), rijst en erwten, en mac en kaas. Lizzo bestelde ook frietjes.

Planted Soul-eigenaar Deja Francis zegt dat ze voor het eerst hoorde van Lizzo’s lovende recensie van een klant.

“Ze vertelde dat ze ons had gevonden via de TikTok-pagina van Lizzo”, zegt ze tegen GPB. “Ik was helemaal weggeblazen.”

Die klant bestelde ook de Jamaican Me Crazy. En er kwamen meer van dergelijke orders.

“Sinds Lizzo ons die shoutout heeft gegeven, gezien die complimenten op haar TikTok, kan ik zien dat we een aanzienlijk sterke toestroom van bestellingen van de Jamaicaanse Me Crazy-maaltijd hebben gehad,” zei Francis.

Planted Soul opende twee jaar geleden als “Soul Vegan” en in die tijd zei Francis dat ze shoutouts kreeg van andere bekende veganisten, zoals rapper Jermaine Dupri. Maar ze zegt dat Lizzo’s vriendelijke woorden haar laten weten dat ze op de goede weg is met haar bedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in