Lizzo wordt spontaan ‘onklaar’ in TikTok-video om te pronken met haar huidverzorgingsroutine

0
13


Lizzo wordt spontaan 'onklaar' in TikTok-video om te pronken met haar huidverzorgingsroutine

Lizzo wordt spontaan ‘onklaar’ in TikTok-video om te pronken met haar huidverzorgingsroutine

Lizzo/TikTok

De natuurlijke schoonheid van Lizzo is volledig te zien!

De 34-jarige ‘Juice’-zangeres kleedde zich onlangs uit tot een make-upvrij gezicht toen ze fans haar huidverzorgingsroutine liet zien.

In een video die op TikTok werd gedeeld, bekende Lizzo dat haar huid niet in de beste conditie is, aangezien ze momenteel op tournee is om haar nieuwste album te promoten. Speciaal.

“Maak je onvoorbereid met me op tour, want mijn huid is uitgebroken”, zegt ze voordat ze uitlegt: “Volledige openbaarmaking, er is niets mis met textuur op je huid. Mijn probleem is de jeuk die is opgetreden en de irritatie.”

VERWANT: Lizzo zegt dat ze haar concertoutfits koos om een ​​’feministisch’ statement te maken in ‘Celebrating Curves’

Lizzo houdt een fles Cetaphil-gezichtsreiniger omhoog, voorgesteld door haar visagiste, en drukt een paar pompjes uit voordat ze die over haar gezicht wrijft.

“Dit is een lekker schuim”, zegt ze over het product.

Ze merkt verder op dat ze ook een beetje over haar borst wrijft, omdat het ook uitbreekt.

“Ik heb een extreem gevoelige huid, dus als ik geparfumeerde zeep heb – en ik heb per ongeluk wat van de geparfumeerde zeep in een van de hotels gebruikt – zal het me breken en me jeuken”, zegt ze.

VERWANT: Lizzo ontbloot bijna alles terwijl ze aan boord gaat van een privéjet in shapewear van haar nieuwe Yitty-lijn

Ze vervolgt de reiniger met Arnica’s reliëf- en reddingsmasker terwijl ze verduidelijkt: “Ik weet dat dit er allemaal erg #ad uitziet, maar dat is het niet.”

Verwijzend naar het feit dat ze niet helemaal make-upvrij is, grapt de Grammy-winnende zangeres: “Ja, ik heb mijn wimpers laten zitten. Soms vind ik het leuk om ’s nachts mijn boe-geroep te FaceTimen.”

Lizzo voltooit haar huidverzorgingsproces met een serum-gezichtsmasker van Cicapair.

“Ok, ik voel me goed”, zegt ze terwijl ze zich inpakt. ‘Ik kom morgenochtend inchecken.’

GERELATEERDE VIDEO: Lizzo zegt dat ze ‘past op mijn dikke, zwarte, mooie zaken’ na de ‘demonische’ belediging van Kanye West

Ze onderschrift van de openhartige clip: “Mijn huid jeukte en geïrriteerde het was zo ongemakkelijk.. @Alexx May de dag gered! UPDATE BINNENKORT”

Zoals beloofd deelde ze een update zodra ze het gezichtsmasker verwijderde nadat het was opgedroogd.

“Toch voel ik me goed. Geen jeuk, geen irritatie. Mijn gezicht is een stuk rustiger geworden.”

Nadat ze de volgende ochtend wakker werd, vertelde ze de fans: “Mijn huid is aanzienlijk minder jeukend, geïrriteerd en boos. Ik voel me echt goed over wat ik net heb gedaan.”

Mis nooit meer een verhaal — meld u aan voor PEOPLE’s gratis dagelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het beste van wat PEOPLE te bieden heeft, van sappig nieuws over beroemdheden tot boeiende human interest-verhalen.

Ze doet een ‘borstonthulling’ en merkt ook op dat haar borst niet zo jeukt als de avond ervoor.

Voordat ze zich afmeldt, deelt ze een ‘pro-tip’, waarbij ze een op maat gemaakte satijnen kussensloop toeschrijft als een factor om haar jeuk te verlichten.

“De jeuk is aanzienlijk afgenomen. Pro-tip voor als je onderweg bent, neem je eigen satijnen kussensloop mee”, zegt ze voordat ze een knipoog geeft naar haar shapewear-lijn, Yitty. ‘Misschien moet ik er een paar maken voor jullie allemaal, want, teven, het heeft wonderen gedaan.’

Ze concludeert: “Het gaat er echt om hoe je huid aanvoelt. En ik zal jullie op de hoogte houden met meer.”

“HET IS BETER”, schreef ze bij de follow-up.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in