Lizzo rekruteert moeder en broers en zussen om schattige TikTok-trends na te bootsen – Billboard

0
93


Lizzo, ook bekend als Melissa Jefferson, is echt de popster van het volk. Dit jaar, tijdens de jaarlijkse langzame, ongemakkelijke periode tussen Kerstmis en Nieuwjaar, heeft ze de ruimte gevuld door te doen wat zoveel anderen hebben gedaan: TikToks filmen met familie.

Ontdekken

Ontdekken

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

De nieuwste video van de “About Damn Time”-zangeres op het platform, die donderdag (29 december) werd gepost, bevatte haar twee broers en zussen – haar oudere zus Vanessa en broer Mikey. De drie Jeffersons namen deel aan een trend voor ’trio’s’, die elk meedansen op een ander nummer dat het beste past bij de rol van elk individu in de groep.

Lizzo ging als eerste naar de camera terwijl ze danste op Rico Nasty’s onbezonnen, woedende nummer “Smack A Bitch”. De 34-jarige beschreef zichzelf als “de baby” van de familie en “moeders bank”, en schreef dat ze op 18-jarige leeftijd het huis verliet, een “uitgehongerde artiest” was en “een tijdje verdween”.

In het volgende shot omhelst de ‘Truth Hurts’-artiest Mikey terwijl het zachte, vrolijke nummer ‘Count on Me’ van Bruno Mars wordt afgespeeld. Volgens Lizzo’s beschrijving is hij het middelste kind dat ‘moms bff’ is en ‘ons laat mediteren’, terwijl Vanessa, die daarna danst op een parodie op de Caillou themalied, is de “oudste maar kortste broer of zus” en “huilt als de wind waait.”

“Dit geluid is voor ons gemaakt 🥰”, schrijft Lizzo bij TikTok.

Een paar dagen eerder had de oprichter van Yitty een TikTok gedeeld met haar moeder, Shari Johnson-Jefferson. De twee creëerden een virale trend ‘mijn moeder in mij veranderen’ die de afgelopen weken is gestart door gebruikers die laten zien hoe hun moeder er normaal uitziet, en vervolgens laten zien hoe ze eruitziet in hun eigen kleding.

En natuurlijk was Shari niet van plan om iets anders te modelleren dan de eigen kledinglijn van haar dochter voor de video. Lizzo kleedde haar moeder in een rode Yitty onesie, Yitty slippers en complementaire rode lippenstift.

“Yung jus 👀👀👀” schreef ze bij de TikTok, terwijl ze de “Betty (Get Money)”-rapper uitriep die erom bekend staat graag met moeders te daten – en eindigde met het plaatsen van “ayoooo” op de post.

Bekijk hieronder de TikToks van Lizzo met haar moeder, zus en broer.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in