Lizzo Reageert op JoJo Siwa & JoJo’s ‘2 Be Loved’ TikTok-video’s – Billboard

0
66


Het lijkt erop dat een paar JoJo’s klaar zijn voor “2 Be Loved”, en Lizzo klaagt niet. Op zaterdag (10 september) was Lizzo opgetogen toen ze ontdekte dat beide Dans moeders alumnus JoJo Siwa en zanger JoJo deelden covers van zichzelf terwijl ze dansen en zingen op “2 Be Loved” op TikTok.

Ontdekken

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

De TikTok-video bevat twee korte clips van Siwa die danst op Lizzo’s poppy-track in haar respectievelijke dans-covervideo. In JoJo’s clip levert de zanger een verbluffende vocale vertolking van het nummer met de hulp van achtergrondzangers. Lizzo springt dan in het frame en gutst over de aandacht die “2 Be Loved” op de app heeft gekregen.

“Niet beide JoJo’s die ‘2 Be Loved’ op dezelfde dag doen. JoJo Siwa. JoJo JoJo. Nu heb ik alle JoJo’s nodig om ‘2 Be Loved’ te doen – Joe Jonas, K-Ci & JoJo, JoJo the Dolphin, Mojo Jojo. B-h!” riep de zanger uit in de video.

Net voordat hij hilarisch opmerkte dat alle JoJo’s in de entertainmentindustrie op “2 Be Loved” zouden moeten springen, deed Lizzo een duet naar Siwa’s video en voerde de dansbewegingen uit in harmonie met de Dansen met de sterren seizoen 30 deelnemer. Het bijschrift voor Siwa’s luidde: “Idk hoe het uit te leggen … maar dit is de gelukkigste dans ooit.” Lizzo antwoordde in het bijschrift van haar eigen video en schreef: “Het is waar dat het de gelukkigste dans ooit is … ik was daar, ik was de dans.”

“2 Be Loved (Am I Ready)” werd in juli uitgebracht als de tweede single van Lizzo’s tweede studioalbum, Speciaal. Het nummer piekte tot nu toe op nummer 84 in de Billboard Hot 100, waar het drie weken heeft gestaan. De zangeres voerde het nummer ook uit tijdens de MTV VMA’s van 2022 in augustus.

Bekijk hieronder de TikTok-video’s van Lizzo.

@lizzoCALLING ALL JO JOS!!!♬ 2 Be Loved (Ben ik er klaar voor) – Lizzo
@lizzo #duet met @itsjojosiwa ♬ 2 Be Loved (Am I Ready) – LizzoLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in