Lizzo is helemaal weg van Jojo Siwa’s 2 Be Loved TikTok die viraal gaat

0
88


Drievoudig Grammy Award-winnaar Lizzo heeft gereageerd op een virale TikTok-trend waarbij Jojo Siwa en Joanna Noëlle ‘JoJo’ Levesque een eerbetoon brengen aan haar nummer 2 Be Loved.

Een van de leuke dingen van TikTok is dat we onze favoriete artiesten en bands kunnen volgen. Elke grote artiest onder de zon is er ook, inclusief Melissa ‘Lizzo’ Jefferson.

De R&B-sensatie heeft dit jaar al tonnen viraal succes op TikTok gezien, met haar nummer About Damn Time dat het platform overspoelt. Nu maakt Lizzo weer de ronde met haar single 2 Be Loved.

Ook Jojo Siwa en JoJo Levesque hebben zich bij de trend aangesloten en Lizzo aarzelde niet om hun inspanningen te prijzen.

Lizzo verklaart dat ze “alle Jo Jos roept” naar TikTok te midden van de 2 Be Loved-trend

Terwijl About Dann Time nog steeds overal in de FYP’s van TikTok-gebruikers verschijnt, domineert Lizzo ook het platform met 2 Be Loved. Voormalig Dance Moms-ster en YouTuber Jojo Siwa deelde haar bewondering voor de pakkende single, met een video waarin de ‘gelukkigste dans ooit’ wordt uitgevoerd.

Naast Siwa gebruikte actrice en zangeres JoJo Levesque haar TikTok-pagina om een ​​cover van Lizzo’s single te uploaden, wat indruk maakte op zowel fans als Lizzo.

In een bericht met de titel “Calling All Jo Jos”, zei Lizzo “niet beide JoJo’s doen 2 Be Loved op dezelfde verdomde dag!”

“Jojo Siwa, Jo Jo Jo! Nu heb ik alle JoJo’s nodig om 2 Be Loved te doen. Joe Jonas? K-Ci & JoJo? JoJo de dolfijn? Mojo Jojo?”

Na het roepen van een legioen JoJo’s die de Avengers zouden doen blozen, valt nog te bezien of Joe Jonas de wenkende oproep zal beantwoorden.

We zouden graag zien dat Joe Pesci zich bij het groeiende TikTok-leger voegt, hoewel we misschien nog even wachten op die samenwerking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in