Liver King gaat viraal op TikTok nadat hij opdook in Buckingham Palace: “I’m here!”

0
109


Beelden van Buckingham Palace in Londen zijn viraal gegaan nadat de Liver King opdook, schreeuwend door de poorten om zijn aanwezigheid te laten voelen.

De jacked social media influencer, echte naam Brian Johnson, heeft meer dan 1,7 miljoen volgers op Instagram en staat bekend om het promoten van een ‘voorouderlijke’ levensstijl.

Zijn laatste publieke optreden deed de ronde op TikTok, nadat hij zonder shirt werd gespot voor een van de culturele bezienswaardigheden van Londen, Buckingham Palace.

Het paleis is de afgelopen dagen extreem druk geweest, na de dood van koningin Elizabeth II en de kroning van Karel III tot koning.

Liver King duikt op in Buckingham Palace in virale TikTok

Terwijl duizenden toeschouwers de afgelopen dagen naar het terrein stroomden om hun respect te betuigen, werd er ook een populaire maker van inhoud gespot.

In een clip van RecoveryCoachAcademy op TikTok, die een miljoen views heeft verzameld, is Liver King te zien terwijl hij herhalingen doet met twee kleine draagbare dumbells.

Hij roept door de poorten: ‘Ik ben er. The Liver King,’ voordat het afsnijdt.

Johnson zegt dat hij “miljoenen levens wil veranderen” door het woord over de manier van leven te verspreiden. Op YouTube is hij meer dan 23 miljoen keer bekeken en heeft hij meer dan 170.000 abonnees.

Als hij op zoek was naar nog een viraal moment in het paleis, dan was de missie volbracht voor de influencer – zoals te zien is in een tweet van Samuel Perry.

Hij zei: “Het is wat ze zou hebben gewild.”

Liver King ontploft over stunt van Buckingham Palace

Veel gebruikers waren echter kritisch over zijn uiterlijk.

Een zei: “Dit maakt me diep ongemakkelijk tbh. Ingrijpen in rouw/rouw om aandacht te krijgen, hetzij in het echte leven of op sociale media. Diep raar gedrag en een totaal gebrek aan aandacht voor de mensen om hen heen. Gewoon raar als de hel.”

Een ander twitterde: “De Kings-bewakers zouden deze stunt niet leuk vinden. Ze zijn ernstig ernstig over gebrek aan respect voor de Royals.”

Op 19 augustus plaatste hij het volgende op Instagram over zijn vakantie: “Liver King is hier in het VK om de voorouderlijke boodschap te onderwijzen, te prediken en te modelleren!”

Liver King sprak over zijn reis naar het Verenigd Koninkrijk via zijn YouTube-kanaal op 10 september, waar hij een bijeenkomst organiseerde in Piccadilly Circus.

Het is onduidelijk of de beelden zijn opgenomen voor de dood van Hare Majesteit op 8 september 2022, hoewel het enkele dagen later wel viraal ging.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in