Live-action ‘Hercules’ wordt ‘experimenteel’, geïnspireerd door TikTok

0
13


Zal dit idee het ver brengen?

Producer en regisseur Joe Russo onthulde woensdag dat de aanstaande live-action “Hercules” de grenzen van de cinema zal verleggen, meldt Variety.

“[‘Hercules is] een beetje meer experimenteel van toon, een beetje meer experimenteel in uitvoering,” zei Russo. “Ik denk dat ze enthousiast zijn om te zien wat we er allemaal voor kunnen betekenen op een manier die niet alleen een herinterpretatie van de animatiefilm is.”

De regisseur van “Avengers: Endgame” noemde de obsessie van het land met TikTok als zijn belangrijkste inspiratiebron voor de remake.

“Ik denk dat ze enthousiast zijn om te zien wat we er allemaal voor kunnen betekenen op een manier die niet alleen een herinterpretatie van de animatiefilm is”, aldus Russo.

“Het publiek van tegenwoordig is toch getraind door TikTok? Wat is hun verwachting van hoe die musical eruitziet en aanvoelt,’ vervolgde Russo. “Dat kan heel leuk zijn en ons helpen de grenzen een beetje te verleggen in hoe je een moderne musical uitvoert.”

De geanimeerde versie - die in de jaren negentig door Disney werd uitgebracht - herdenkt het verhaal van de Griekse halfgod als een opkomende beroemdheid die bekendheid verwerft vanwege zijn heldhaftige daden.
De geanimeerde versie – die in de jaren negentig door Disney werd uitgebracht – herdenkt het verhaal van de Griekse halfgod als een opkomende beroemdheid die bekendheid verwerft vanwege zijn heldendaden.
©Buena Vista-foto’s/hoffelijkheid
Russo onthulde ook dat ze aan de nieuwe film werken met Guy Ritchie, die de 2019 . regisseerde "Aladdin" opnieuw maken.
Russo onthulde ook dat ze aan de nieuwe film werken met Guy Ritchie, die de remake van “Aladdin” in 2019 regisseerde.
©Buena Vista-foto’s/hoffelijkheid

De geanimeerde versie, uitgebracht door Disney in 1997, herdenkt het verhaal van de Griekse halfgod als een opkomende beroemdheid die bekendheid verwerft dankzij zijn heldendaden.

Russo onthulde ook dat ze aan de nieuwe film werken met Guy Ritchie, die de live-action remake van “Aladdin” in 2019 regisseerde.

“Guy is er perfect voor omdat hij een voorliefde heeft voor experimenten,” complimenteerde Russo.

The Post heeft Russo benaderd voor commentaar.

Ondanks dat het een onconventionele plek is voor musicals, heeft TikTok met hulp van fans op het platform twee geïmproviseerde producties voortgebracht, waaronder “Ratatouille: The TikTok Musical” en de controversiële “Unofficial Bridgerton Musical”, die te zien was in het Kennedy Center in Washington , DC. Netflix klaagde later de makers van de laatste aan – TikTokers Abigail Barlow, 23 en Emily Bear, 20 – om het Grammy-winnende duo en hun live-act te sluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in