ListenFirst kondigt nu verbeterde betaalde analyse aan

0
136


NEW YORK, 23 augustus 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Luister eerst, de belangrijkste enterprise social analytics-oplossing heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van betaalde TikTok-analyses voor merken binnen het ListenFirst-platform. ListenFirst is geen officiële TikTok-partner en heeft in plaats daarvan een integratie gebouwd met TikTok’s Application Programming Interface (API) om een ​​dieper niveau van inhoudsanalyse te leveren aan ListenFirst-klanten. ListenFirst Paid Analytics inclusief TikTok is beschikbaar voor elke ListenFirst-client die toegang geeft tot hun TikTok Ads-account.

Gecombineerd met de holistische, eigendoms- en concurrerende analyses die ListenFirst al biedt voor merken op alle sociale platforms, kunnen marketeers eindelijk een beter begrip krijgen van de algemene sociale prestaties van een merk met deze opname van TikTok-inhoud.

Door integratie met de TikTok API, maakt ListenFirst Paid Analytic inclusief TikTok het voor merken gemakkelijker om te bepalen of uw campagne over- of ondermaats presteert in vergelijking met andere merken die gebruikmaken van de branchespecifieke eigen benchmarks van ListenFirst. Bovendien bevestigt het, rond mogelijkheden voor branded content, resultaten en zorgt het voor een return on investment (ROI) bij het werken met derden.

Betaalde statistieken die ListenFirst kan bijhouden van zakelijke TikTok-accounts, waaronder video uitgeven, acties afspelen, video bekeken 2s, video bekeken 6s, 25% voltooide weergaven, 50% voltooide weergaven, 75% voltooide weergaven, 100% voltooide weergaven, gemiddelde videoweergave, klikken, Vind-ik-leuks, opmerkingen, aandelen, volgers, profielbezoeken, CPC, kosten per conversie, kosten per 1000 bereikt, CPM-conversieratio, CTR, vertoningen, bereik, gemiddelde videoweergave per gebruiker en actieve advertenties.

“Met Paid Analytics die nu TikTok omvat, biedt ListenFirst merken de meest robuuste oplossing voor het benchmarken van prestaties, het valideren van investeringen en het volgen van kansen die ooit beschikbaar zijn geweest voor TikTok-inhoud”, legt Jonathan Farb, Chief Product Officer bij ListenFirst, uit. “TikTok is het snelst groeiende socialemediakanaal voor de meeste merken en we zijn verheugd om marketeers een niveau van contentinzichten te bieden dat nergens anders beschikbaar is.”

Over ListenFirst
Luister eerst is de belangrijkste oplossing voor sociale analyse die wordt gebruikt door ’s werelds toonaangevende merken. Met een breed scala aan gegevens en bekroonde expertise die ongeëvenaard is in de markt, bieden we een eenvoudige, alles-in-één oplossing om social media marketing te optimaliseren en de ROI te maximaliseren. ListenFirst is geëerd met meerdere onderscheidingen, waaronder een 2020 SIIA CODiE Award voor Best Emerging Technology, 2020 Cynopsis AdTech Award voor Outstanding Data Solution, 2022 High Performer-erkenning van G2 Crowd, MarTech Breakthrough Award voor Best Social Media Monitoring Software, en uitgeroepen tot een van Inc. 500’s snelst groeiende bedrijven. ListenFirst, opgericht in 2012, wordt vertrouwd door toonaangevende wereldwijde merken, waaronder AT&T, Amazon, NBCUniversal en Peloton. Voor meer informatie bezoek www.listenfirstmedia.com.

Een foto bij deze aankondiging is beschikbaar op https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/70881d9e-8a35-4a7a-888f-d359af530dc5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in