Lincoln Burgemeester sluit zich aan bij Tacoma TikTok-ster op beruchte ‘catwalk’ | lokaal

0
115


Gaylor Baird maakte onlangs grote indruk op TikTok tijdens een bezoek aan Tacoma, Washington.

Tacoma is de thuisbasis van TikTok-ster Chris Watson, die meer dan 1 miljoen volgers heeft verzameld voor zijn @catluminati-account, dat kijkers meeneemt op “catwalks” die de katten benadrukken die hij onderweg ontmoet.

De zus van Gaylor Baird stelde haar voor aan @catluminati en sindsdien is ze een fan, dus toen ze eerder deze maand in Tacoma was voor een burgemeestersconferentie, nam ze contact met hem op. Hij nodigde haar uit om met hem mee te gaan op een van zijn catwalks en ze bracht twee uur voor de laatste conferentiesessies door met het ontmoeten van de katten die ze heeft leren kennen via zijn accounts die ook beschikbaar zijn op Twitter, Instagram en Facebook.

“In tegenstelling tot veel sociale media straalt hij positiviteit en vriendelijkheid uit”, zei ze. “Het is een plezierige plek om online te zijn en hebben we niet allemaal een vrolijke plek nodig om online te zijn?”

Mensen lezen ook…

Hij stelde haar ook voor aan een stel dat eigenaar is van een van de katten die hij regelmatig heeft – getransplanteerde Nebraskans- en Husker-fans.

Stadhuis: De Platte River van het stadsbestuur; de burgemeester als TikTok-fan; vreemde bedgenoten

Watson noemt de katten die regelmatig op zijn wandelingen verschijnen en nu de burgemeester deel uitmaakt van het TikTok-fenomeen, moet worden opgemerkt dat ook zij haar aandeel katten heeft genoemd (hoewel ze een allergie voor ze heeft ontwikkeld als een volwassen).

Als derdeklasser (en dochter van een lerares Engels) die net de woordsoorten leerde, kwam ze op de perfecte naam voor haar actieve kat.

Ze noemde hem werkwoord. @catluminati zou trots zijn.

Kitty caper opgelost: Cameron the Capitol Cat gevonden nadat hij werd aangezien voor een verdwaalde, zegt de eigenaar

Lincoln man, 60, gedood in veld nabij daklozenopvang in de stad, zegt de politie

Bereik de schrijver op 402-473-7226 of mreist@journalstar.com.

Op Twitter @LJSreis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in