Lily de TikTok-ster helpt je om je voor te bereiden op de herfst

0
90


De Halloween-shirts en herfstversieringen liggen officieel in de schappen in veel winkels en de opwinding op sociale media is echt.

Je hoeft niet van pompoenkruiden of geurkaarsen te houden om van het herfstseizoen te houden. Soms is alles wat je nodig hebt een schattig kussen of koffiemok met een goede woordspeling om je op weg te helpen.

Dat is waar een klein meisje is hier om te helpen.

Als je plotseling in de stemming bent om alle herfstversieringen van Marshall uit te kopen, ben je niet de enige. Toverde lieve juffrouw Lily niet een glimlach op je gezicht?

Lily en haar moeder Bretagne hebben hun krachten gebundeld op sociale media om geluk en vreugde te brengen aan degenen die hun inhoud bekijken. Als je hun video’s bekijkt en door de reacties bladert, kun je niet anders dan glimlachen en de onschuld ervan waarderen.

Door hun vele video’s heeft Brittany opmerkingen gemaakt over Lily’s persoonlijkheid en zegt ze dat ze van Halloween houdt (uiteraard). Een opmerking die Brittany maakte die mijn aandacht trok, was dat Lilly “nooit een driftbui heeft gehad, ze is gewoon standaard gelukkig.” Dit is duidelijk door te kijken naar alles wat ze posten.

Als je echt in je gevoel wilt komen, laten we het dan hebben over hoe opgewonden Lily is om een ​​grote zus te zijn. Moeder Brittany ging voor haar 20 weken echo en Lily kan niet wachten om haar zusje te zien.

Ze omhelsde de echofoto met de liefste glimlach! Ik huil niet, jij huilt…

Als je ooit een glimlach of lach nodig hebt, houd dan de TikTok-pagina van Brittany en Lily in gedachten. U vindt er een eindeloze voorraad.

10 unieke cadeau-ideeën voor over-the-top Saints-fansLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in